to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:30 | 23.11.2020

Κοινωνία

Προσαγωγή φοιτήτριας για ανάρτηση πανό στο Πολυτεχνείο, καταγγέλλει το ΣΕΚ

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προσαγωγή στη ΓΑΔΑ φοιτήτριας και μέλους του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος η οποία, μαζί με άλλους φοιτητές, είχε αναρτήσει πανό με κάλεσμα για την Πανεργατική Απεργία του ΕΚΑ και της ΑΔΕΔΥ στις 26 Νοέμβρη και την απεργιακή συγκέντρωση στη πλατεία Κλαυθμώνος


Προσαγωγή φοιτήτριας (και του συγκατοίκου της!) για ανάρτηση πανό στο Πολυτεχνείο για την απεργία στις 26 Νοέμβρη καταγγέλλει το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΣΕΚ το απόγευμα της Δετέρας 23/11/:

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή στη ΓΑΔΑ φοιτήτριας και μέλους του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος η οποία μαζί με άλλους φοιτητές είχε αναρτήσει πανό με κάλεσμα για την Πανεργατική Απεργία του ΕΚΑ κα της ΑΔΕΔΥ στις 26 Νοέμβρη και την απεργιακή συγκέντρωση στη Πλ.Κλαυθμώνος.

Τα λαγωνικά της Ασφάλειας του Χρυσοχοίδη παρακολουθούσαν το Πολυτεχνείο και αφού οι φοιτήτριες που το ανήρτησαν άρχισαν να απομακρύνονται τους σταμάτησε κλιμάκιο για “έλεγχο”. Άνοιξαν την τσάντα της φοιτήτριας και όταν είδαν υλικό της απεργίας στις 26 Νοέμβρη του Συντονισμού Εργατικής Αντίστασης και της Εργατικής Αλληλεγγύης ειδοποίησαν κεντρικά και κατέφθασε πολυπρόσωπο δύναμη της ΕΛΑΣ με μηχανές και περιπολικό! Προχώρησαν σε προσαγωγή στην ΓΑΔΑ της ίδιας και του συγκατοίκου της που τον συνάντησε στο δρόμο προς το σπίτι της! Είναι φανερή η βιασύνη του Χρυσοχοίδη να βάλει σε δράση ειδικό σώμα πανεπιστημιακής Αστυνομίας της Ασφάλειας για την παρακολούθηση της δράσης των φοιτητών.

Η κυβέρνηση εισέπραξε την ματαίωση της απαγόρευσης της πορείας του Πολυτεχνείου από την παρουσία της αριστεράς στους δρόμους. Η απεργία στις 26 Νοέμβρη είναι έκφραση οργής της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζόμενων και της νεολαίας για την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στη διαχείριση του κορονοϊού που φέρνει μαζικούς θανάτους, με την έλλειψη προσωπικού στα νοσοκομεία και την ανεπάρκεια των ΜΕΘ, με τις προκλητικές περικοπές στην υγεία. Είναι και απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης να φιμώσει τα συνδικάτα και να αυξήσει τις ώρες δουλειάς και τις απλήρωτες υπερωρίες. Στο πανικό της καταφεύγει στην Αστυνομία ξανά και ξανά. Δεν θα περάσει!

Μία ώρα μετα την προσαγωγή και χωρίς να δώσουν την παραμικρή δικαιολογία για την ταχύτατη προσαγωγή τους άφησαν ελεύθερους.

Φαίνεται ότι ο Χρυσοχοίδης έχει αναπτύξει ειδική ικανότητα παρακολούθησης “στα πέντε μέτρα” μελών του ΣΕΚ που καλούν σε κινητοποιήσεις και απεργίες (Θεσσαλονίκη για το Πολυτεχνείο, Ν.Ιωνία για την απεργία) όπως και άλλων αγωνιστών της αριστεράς. Βέβαια ο ναζί χ.Παππάς όχι μόνο τους διέφυγε αλλά παραμένει ασύλληπτος αφού ο προσανατολισμός του σώματος είναι πλέον οι αγωνιστές/στριες της αριστεράς, οι εργάτες και οι φοιτητές.

Καλούμε τα συνδικάτα να καταδικάσουν τις διώξεις κατά των αγωνιστών που στηρίζουν την Απεργία στις 26 Νοέμβρη και να δυναμώσουν την δράση για την επιτυχία της απεργίας και της συγκέντρωσης στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11πμ

ΥΓ. Στη φωτό το συγκεκριμένο  πανό,  τεκμήριο εγκλήματος κατά την ΕΛΑΣ!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)