to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:10 | 13.11.2020

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά: Επανασύσταση του Παρατηρητηρίου A', B' Πειραιά και Νήσων για την πανδημία

«Η επανασύσταση του Παρατηρητηρίου A',B' Πειραιά και Νήσων για την πανδημία του Covid-19 είναι αναγκαία, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών με υπευθυνότητα, την ανάδειξη των απαραίτητων μέτρων τόσο των άμεσων για την δημόσια υγεία όσο και συνολικότερα για την ανάσχεση των αρνητικών επιπτώσεων που εμφανίζονται στους τομείς της εργασίας και της οικονομίας, και τη στήριξη δράσεων αλληλεγγύης που είναι απαραίτητες αυτό το κρίσιμο διάστημα».


Όπως τονίζει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά:

Λόγω της εγκληματικής ανευθυνότητας της ΝΔ, η χώρα μας δεν προετοιμάστηκε ποτέ για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και πλέον έχει χαθεί κάθε έλεγχος από την κυβέρνηση. Το μόνο που έκανε και κάνει όλους αυτούς τους μήνες η κυβέρνηση είναι να επιρρίπτει τις δικές της ευθύνες στους πολίτες,που ζούν σε μια πρωτοφανή κατάσταση ανασφάλειας. Χρέος όλων μας τούτες τις ώρες είναι να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, να νικήσει η αλληλεγγύη. Είμαστε  εδώ και απαιτούμε από την κυβέρνηση να κάνει τα αυτονόητα.

Είμαστε εδώ, έτοιμοι να κάνουμε το καθήκον μας και να στηρίξουμε την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η επανασύσταση  του Παρατηρητηρίου A',B' Πειραιά και Νήσων  για την πανδημία του κορονοϊού (Covid-19)  είναι αναγκαία, με στόχο την  καλύτερη δυνατή ενημέρωση των πολιτών με υπευθυνότητα, την ανάδειξη των απαραίτητων μέτρων τόσο των άμεσων για την δημόσια υγεία όσο και συνολικότερα για την ανάσχεση των αρνητικών επιπτώσεων που εμφανίζονται στους τομείς της εργασίας και της οικονομίας, και τη στήριξη δράσεων αλληλεγγύης που είναι απαραίτητες αυτό το κρίσιμο διάστημα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)