to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:42 | 13.11.2020

Πολιτική

Πανικόβλητος ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιτίθεται στους δημοσιογράφους για όσα ο ίδιος είπε για τον τουρισμό

Τον πανικό του αποκάλυψε (ξανά) ο υπ. Ανάπτυξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για να... επιτεθεί στους δημοσιογράφους που «διαστρέβλωσαν» τις δηλώσεις του - Το κανάλι απλώς έπαιξε το βίντεο των δηλώσεών του, που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας για το τι είπε και τι εννούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το άτσαλο άνοιγμα του τουρισμού - Δείτε το απόσπασμα


Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν διανύει τις καλύτερες πολιτικά μέρες του και αυτό φάνηκε από την εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. παρατηρεί στο ρεπορτάζ της η Αυγή, και επισημαίνει:

Ο υπουργός Ανάπτυξης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα μετά τη χθεσινή του ομολογία ότι το άνοιγμα του τουρισμού εκτόξευσε τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, επιτέθηκε στο Mega και τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα.

«Υπάρχουν ευθύνες δημοσιογράφων του δελτίου σας αλλά και ευθύνες δικές σας. Ήταν θλιβερή η αντιμετώπιση του περιστατικού. Ο κάθε δημοσιογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του γνωρίζει ότι εγώ ποτέ δεν είπα τίποτα για τον τουρισμό» ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


«Με προσβάλετε και εμένα και το δελτίο και τους συνεργάτες μου. Μπορούμε να το λύσουμε με έναν απλό τρόπο, να δούμε τι είπατε» απάντησε η Ράνια Τζίμα και αμέσως μετά προβλήθηκε το απόσπασμα με την επίμαχη ομολογία του υπουργού.

Απτόητος ο Ά. Γεωργιάδης επέμεινε και σημείωσε: «Δέχτηκα επίθεση από εσάς κατά έναν απαράδεκτο τρόπο. Όχι άλλο λάσπη,. Δεν την δέχομαι» ανέφερε, με τη δημοσιογράφο να απαντά ότι οι τηλεθεατές έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)