to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:12 | 05.11.2020

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Πολιτική απάτη με την επιστρεπτέα προκαταβολή – Παρακρατούν το ποσό των 534 € για κάθε εργαζόμενο

Δεν γίνεται να λένε ότι προσθέτουν 43 νέες ΜΕΘ, όταν δεν υπάρχει προσωπικό να τις στελεχώσει.


«Πολιτική απάτη με την επιστρεπτέα προκαταβολή. Η κυβέρνηση έλεγε πως οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων που μπαίνουν σε αναστολή θα λαμβάνουν επίδομα 534 ευρώ. Ποτέ δεν είπε ότι τα ποσά αυτά θα τα πάρει από τους επιχειρηματίες, τους εργοδότες. Έρχεται λοιπόν τώρα και από την 3η δόση της επιστρεπτέας προκαταβολής αφαιρεί τα χρήματα που δόθηκαν στους εργαζόμενους. Άρα καμία συμμετοχή τους κράτους σε αυτή την προσπάθεια. Ο ιδιοκτήτης μίας από τις μεγαλύτερες επιχείρησης στο χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη, αντί να λάβει ως επιστρεπτέα προκαταβολή 28000 έλαβε μόλις 2000». Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Χρήστου Γιαννούλη, στο ραδιοφωνικό «Εψιλον 103FM” των Σερρών.

«Εδώ και πέντε μήνες προτρέπαμε την κυβέρνηση να σταματήσει την επικοινωνία, να σηκώσει τα μανίκια και να κοιτάξει την ουσία των προβλημάτων.

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία είναι σε απόγνωση. Ιδιαίτερα όσοι στελεχώνουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Αυτό που βιώνουν δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που παρουσιάζει η κυβέρνηση. Η κατάσταση δυστυχώς είναι τραγική.

Είναι αδιαμφισβήτητη η ανάγκη να καλυφθούν άμεσα όλες οι θέσεις στο χώρο της υγείας.

Δεν γίνεται να λένε ότι προσθέτουν 43 νέες ΜΕΘ, όταν δεν υπάρχει προσωπικό να τις στελεχώσει.

Όπως και την περασμένη Άνοιξη έτσι και τώρα πρέπει με υπευθυνότητα να τηρήσουμε πιστά τα μέτρα προστασίας για να κερδίσουμε όλοι μαζί και αυτή τη μάχη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)