to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:50 | 21.10.2020

Πολιτική

«Υπερπαραγωγή ψευδολογιών και αθλιοτήτων»: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίθεση της ΝΔ στον Ν. Φίλη

«Οι ευφάνταστοι ανιχνευτές fake news της ΝΔ, ισχυρίζονται ότι όταν ένα 14χρονο παιδί, κρατείται στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ επί τέσσερις ημέρες, αλλά, χάρη στην κυβερνητική μεγαλοψυχία δέχεται την επίσκεψη συνηγόρου (αυτό δα έλειπε) ή τελικά, της μητέρας του, δεν είναι ...απομονωμένο, αλλά, περίπου, ελεύθερο!»


Η απάντηση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην επίθεση της Ν.Δ. στον Νίκο Φίλη:«

«Ευχαριστούμε τη ΝΔ για τη σημερινή επίθεσή της στον Νίκο Φίλη. Χάρη σε αυτήν μάθαμε ότι στο οργανόγραμμά της υφίσταται ολόκληρη υπηρεσία που επιμελείται τα fake news. Έτσι εξηγείται η υπερπαραγωγή ψευδολογιών και αθλιοτήτων, ο μόνος τομέας στον οποίο διαπρέπει το κόμμα αυτό. Όπως τότε, που ο άγριος ξυλοδαρμός Κύπριου φοιτητή από ασφαλίτες στη Θεσσαλονίκη, ονομάστηκε πρόσκρουση σε ζαρντινιέρα, ή, όταν παλιότερα η ΟΝΝΕΔ οργάνωνε εκδηλώσεις για να τιμήσει τον Καλαμπόκα τον δολοφόνο του καθηγητή Τεμπονέρα.

Οι ευφάνταστοι ανιχνευτές  fake news της ΝΔ, ισχυρίζονται ότι όταν ένα 14χρονο παιδί, κρατείται στα μπουντρούμια της ΓΑΔΑ επί τέσσερις ημέρες, αλλά,  χάρη στην κυβερνητική μεγαλοψυχία δέχεται την επίσκεψη συνηγόρου (αυτό δα έλειπε) ή τελικά, της μητέρας του, δεν είναι ...απομονωμένο, αλλά, περίπου, ελεύθερο! Και ότι όλοι όσοι το αντιμετώπισαν ως κρατούμενο, με πρώτο το Σύλλογο Γονέων του σχολείου του, διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

Προτείνουμε στους   φωστήρες της ΝΔ , να επεκτείνουν τις τόσο δημιουργικές σκέψεις τους στο θεσμό της φυλάκισης. Με τα μυαλά που κουβαλούν μπορούν άνετα να ισχυριστούν  ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν φυλακές,  αφού οι κρατούμενοι σε αυτές, έχουν  δικαίωμα στο... επισκεπτήριο.

Τέτοιες ανακοινώσεις διαβάζει η ντροπή και ντρέπεται».

Το... παρατηρητήριο των fake news της ΝΔ που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το λεγόνενο παρατηρητήριο των fake news του γραφείου Τύπου της ΝΔ αναφέρθηκε σε δήλωση του Νίκου Φίλη σχετικά με τις συλλήψεις παιδιών.

Συγκεκριμένα το παρατηρητήριο της ΝΔ, αντί να ντραπεί για τη σκευωρία σε βάρος 14χρονων παιδιών, επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας:

«Στην προσφιλή τακτική των fake news κατέφυγε ο κ. Φίλης δηλώνοντας προκλητικά για τον 14χρονο που συνελήφθη κατά τη διάρκεια επεισοδίων ότι "παιδιά φυλακίζονται και απομονώνονται για τέσσερις μέρες από την οικογένειά τους". Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, ο νεαρός δέχτηκε τρεις επισκέψεις κατά τη διάρκεια της κράτησής του. Όσοι -με προεξέχοντα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ- μιλούν για απομόνωση του παιδιού γνωρίζουν ότι παραπληροφορούν την κοινή γνώμη. Η εργαλειοποίηση τέτοιων ζητημάτων μέσω fake news, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά, αποτελεί απαράδεκτη, χυδαία και καταδικαστέα πράξη που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

«(πηγή: Νίκος Φίλης, 19/10/2020)»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)