to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

Δύο δαιμόνιοι βουλευτές, οι Μπογδάνος και Κυρανάκης, ανακάλυψαν ζημιές στα σχολεία και πρότειναν να τις πληρώνουν οι γονείς των μαθητών


Τα δύο δημοφιλέστερα «παρατράγουδα» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. συμφώνησαν: για όσες ζημιές καταγραφούν στα υπό κατάληψη σχολεία ο λογαριασμός θα πρέπει να αποσταλεί στους γονείς των μαθητών. Και επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, καλό είναι να αρχίσουν και οι γονείς να στέλνουν λογαριασμούς στους κυβερνώντες.

Να πληρώσουν οι γονείς αν τα παιδιά τους σπάσουν τρία τζάμια και πέντε θρανία. Σύμφωνοι. Βρείτε τα παιδιά που έκαναν τις ζημιές και στείλτε τον λογαριασμό. Μόνο που έχουμε κι εμείς κάτι λογαριασμούς να σας στείλουμε και θέλουμε τις διευθύνσεις σας. Γιατί κάπου πρέπει να στείλουμε κι εμείς τον λογαριασμό για τον «Μεγάλο Περίπατο» που βγήκε και δεν βγήκε. Γιατί και τον λογαριασμό για τα 2 εκατομμύρια που βγήκαν από τα ταμεία του δήμου κάποιος πρέπει να τον πληρώσει. Τη ζημιά με τα παγκάκια, τις ζαρντινιέρες και τις ουασιγκτόνιες εμείς θα την πληρώσουμε;

Τη ζημιά με τις μάσκες - σεντόνια που μοίρασαν στα σχολεία ποιος θα την πληρώσει και σε ποιον να στείλουμε τον λογαριασμό; Για τη ζημιά με τα «σκόιλ ελικίκου» μήπως ξέρετε πού να στείλουμε τη «λυπητερή»; Γιατί δεν μπορεί άλλος να κάνει τη ζημιά κι άλλος να την πληρώνει. Δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει τη μία αστοχία μετά την άλλη και τη ζημιά να την πληρώνουν τα συνήθη κορόιδα της υπόθεσης.

Γι’ αυτό σας λέω πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους κι αν θέλετε να χρεώσετε σε κάποιους τις ζημιές, που, όπως λέτε, έχουν γίνει στα κατειλημμένα σχολεία, να μάθετε να πληρώνετε κι εσείς τις δικές σας ζημιές αντί να στέλνετε τον λογαριασμό στους φορολογούμενους πολίτες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)