to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:27 | 02.07.2013

Πολιτική

Ένας χρυσαυγίτης στο υπουργείο Υγείας

Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη


Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Δεν θα τα κλείσει απλώς τα νοσοκομεία, θα τα απολυμάνει κιόλας. Δεν θα μείνει ρουθούνι, μετανάστες, τσιγγάνοι, τοξικομανείς, ομοφυλόφιλοι, όλοι έξω. Νοσοκομεία καθαρά, νοσοκομεία μόνο για Έλληνες.

Διάβασα στην "Εφημερίδα των Συντακτών", στον "Ιό" συγκεκριμένα, τον κατάλογο με τις επερωτήσεις που έχει καταθέσει ο Γεωργιάδης, αρχικώς ως βουλευτής του ΛΑΟΣ και εν συνεχεία ως βουλευτής της Ν.Δ. και έφριξα. Διαβάστε και εσείς, να φρίξετε μαζί μας.

"Το ΚΕΕΛΠΝΟ χρυσός χορηγός του Athens Pride", "Οικονομική επιβάρυνση του ΕΣΥ από τη δωρεάν περίθαλψη παράνομων μεταναστών", "Δαπάνες νοσοκομείων και ιατρική περίθαλψη αλλοδαπών", "Έξαρση της φυματίωσης εξαιτίας των λαθρομεταναστών", "Αλλοδαποί στη χώρα μας που παρουσιάζουν ενεργό φυματίωση και αρνούνται θεραπευτική αγωγή", "Διαμαρτυρίες και έντονα προβλήματα από τους τοξικομανείς και τους παράνομους αλλοδαπούς πέριξ της οδού Στουρνάρη", "Απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της Αθήνας", "Κρούσματα λοιμωδών ασθενειών στους λαθρομετανάστες", "Κόστος νοσηλείας λαθρομεταναστών στα δημόσια νοσοκομεία", "Αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες", "Ελονοσία και λαθρομετανάστευση", "Αύξηση κρουσμάτων AIDS και άμεσα μέτρα καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης, της πορνείας και της διακίνησης ναρκωτικών", "Αύξηση μολυσματικών ασθενειών και λαθρομετανάστες".

Κάθε του λέξη στάζει μίσος, κακία, βλακεία, διωγμό. Κι όμως, αυτό το ανθρωπάριο, ο φασίζων κλόουν, ο ακροδεξιός τηλεμαϊντανός διαχειρίζεται τη δημόσια Υγεία με τη βούλα του Σαμαρά και του Βενιζέλου. Δεν το έκαναν τυχαία, δεν ήταν αποτέλεσμα καραμπόλας, τον έβαλαν εκεί για να παραδώσει τα νοσοκομεία, όσα παραμείνουν εν λειτουργία, στους δήθεν καθαρούς Έλληνες. Να διώξει τους περισσευούμενους, να αδειάσει τα κρεβάτια, για να χωρέσουν όσοι δεν χωράνε. Να δείτε που στον καιρό της φτώχειας, της έλλειψης κλινών, γιατρών και φαρμάκων, της μεγάλης ζήτησης που προκαλεί η κρίση, να δείτε που στον καιρό της φρίκης ο διωγμός των αδυνάτων από τον Γεωργιάδη μπορεί να θεωρηθεί πράξη φιλολαϊκή, ακόμη κι αν για τους διωγμένους ισοδυναμεί με θανατική καταδίκη.

Δυστυχώς, ο Άδωνις δεν είναι ο πρώτος διδάξας. Είχαν προηγηθεί ο Αλέκος Παπαδόπουλος της κυβέρνησης του Σημίτη και ο Ανδρέας Λοβέρδος της κυβέρνησης του ΓΑΠ, που επεχείρησαν και οι δύο να διώξουν τους ανασφάλιστους μετανάστες από τα νοσοκομεία. Και οι δύο έφαγαν τα μούτρα τους, τους σταμάτησε η σφοδρότατη αντίδραση των γιατρών, των νοσηλευτών, των διοικητικών. Τα μούτρα του θα φάει και ο Άδωνις και τι μούτρα, γαλακτομπούρεκα.

Έχει κι ένα καλό η υπουργοποίηση του Γεωργιάδη. Θα ξεκουράσει λιγουλάκι τους χρυσαυγίτες, που κοντεύουν να πάθουν υπερκόπωση. Εφεξής, καλοί μου μπετόβλακες, δεν χρειάζεται να μαζεύετε αίμα μόνο για Έλληνες ή να μπουκάρετε στα νοσοκομεία για να διώξετε τους ξένους και τις αποκλειστικές. Τώρα τη δουλειά θα την κάνει για σας ο ίδιος ο υπουργός. Ο υπουργός σας.

Πηγή: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)