to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:35 | 30.09.2020

Πολιτική

Αλ. Μεϊκόπουλος: Από τα χειροκροτήματα.. στο ξύλο

«Η ένταση στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.) έξω από το Υπουργείο Υγείας με αιτήματα τη μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού στα νοσοκομεία και την περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ έδειξε για άλλη μια φορά το αντικοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης»


Δήλωση του Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, για τα επεισόδια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΠΟΕΔΗΝ:

Η ένταση στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.) έξω από το Υπουργείο Υγείας με αιτήματα τη μονιμοποίηση του έκτακτου προσωπικού στα νοσοκομεία και την περαιτέρω ενίσχυση του ΕΣΥ έδειξε για άλλη μια φορά το αντικοινωνικό πρόσωπο της κυβέρνησης.

Οι εικόνες σύγκρουσης των συγκεντρωμένων με δυνάμεις των ΜΑΤ και η ρίψη χημικών και δακρυγόνων, όταν προσπάθησαν να προσεγγίσουν το Υπουργείο Υγείας για να συναντηθούν με τον Υπουργό, επιβεβαίωσαν ότι η περίοδος των χειροκροτημάτων στους ανθρώπους του ΕΣΥ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και οι «ήρωες της πανδημίας» λογίζονται πλέον από την κυβέρνηση ως ταραξίες.

Συμβασιούχοι που εργάζονται πολλά χρόνια στα νοσοκομεία θα απολύονται εν μέσω πανδημίας, αν δεν παραταθούν οι συμβάσεις τους, και αυτό τη στιγμή που διανύουμε τη δεύτερη φάση της πανδημίας και παρά τις δεσμεύσεις του κ. Κικίλια για θωράκιση και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με τα αποτελέσματα της αδράνειας που επέδειξε στην προετοιμασία για το δεύτερο κύμα της πανδημίας και ανακόλουθη με τις εξαγγελίες της και επιστρατεύει τώρα τα γκλοπ και την καταστολή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)