to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Οι τόσο βολικοί αρνητές μάσκας

Η κυβέρνηση έχει βρει τον βολικό εχθρό για να του φορτώσει όλες τις αντιδράσεις και όλη της την αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας. Είναι οι αρνητές μάσκας.


Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε για τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε η Κεραμέως τα σχολεία, χωρίς φυσική αραίωση, χωρίς προσωπικό καθαριότητας, χωρίς προσλήψεις καθηγητών και καινούργιες αίθουσες, η απάντηση της κυβέρνησης ήταν η ευκολότερη δυνατή: ο ΣΥΡΙΖΑ συντάσσεται με τους ψεκασμένους αρνητές μάσκας.

Μπορεί να ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ που απαίτησε να μοιραστούν δωρεάν μάσκες στα σχολεία, αλλά δεν πειράζει. Κατά την κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ «χαϊδεύει» τους αρνητές μάσκας.

Στα σχολεία είναι πολύ σοβαρές οι αντιδράσεις για το στοίβαγμα έως και 27 μαθητών ανά αίθουσα την ώρα που σε ανοιχτούς χώρους απαγορεύονται οι συναθροίσεις περισσότερων από 9 άτομα. Σε κάποια σχολεία έχουν ξεκινήσει καταλήψεις.

Για την κυβέρνηση και τα κανάλια της λίστας Πέτσα κανένας λόγος διαμαρτυρίας δεν υπάρχει.  Όλα υποκινούνται από τους αρνητές μάσκας.

Προχθές ο Κυρ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Καρδίτσα, όπου οι καταστροφές από την κακοκαιρία είναι μεγάλες και η αγανάκτηση του κόσμου για την εγκατάλειψη ακόμα μεγαλύτερη.

Παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργικού επιτελείου να γίνει σε ελεγχόμενο περιβάλλον η επίσκεψη, ο Μητσοτάκης ήρθε αντιμέτωπος με αποδοκιμασίες. Κι εκεί βρέθηκε ξανά η εξήγηση: ήταν εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με αρνητές μάσκας.

Είναι λοιπόν πολύ βολικοί οι αρνητές μάσκας. Και για την έξαρση της πανδημίας φταίνε, και για την κατάσταση στα νοσοκομεία, και για τα πάντα. Κι έτσι η κυβέρνηση "βγαίνει λάδι". Την ώρα, μάλιστα, που σκύβει το κεφάλι στον μεγαλύτερο αρνητή μάσκας, την Εκκλησία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)