to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:07 | 21.09.2020

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Οι καθαρές κουβέντες του Αλ. Τσίπρα απέναντι στα μισόλογα του Κ. Μητσοτάκη

«Για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης η ΝΔ είναι στη δυσχερή θέση να πρέπει να διαστρέψει μία πραγματικότητα που την έβλεπαν και τη βλέπουν οι πολίτες»


“Με καθαρές κουβέντες και χωρίς μισόλογα ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε μία συγκροτημένη και κοστολογημένη πρόταση για να κρατηθούν όλοι όρθιοι και όχι μόνο οι λίγοι. Δεν χωράει καμία σύγκριση η χθεσινή  συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με την αποστειρωμένη συνέντευξη του αμήχανου Πρωθυπουργού”. Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης, «Στο Κόκκινο».

«Για τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης η ΝΔ είναι στη δυσχερή θέση να πρέπει να διαστρέψει μία πραγματικότητα που την έβλεπαν και τη βλέπουν οι πολίτες.

Στην περίπτωση του ΟΑΣΘ προσπαθούν να κρύψουν το γεγονός πως αν ο ΟΑΣΘ δεν είχε κρατικοποιηθεί θα είχε χρεοκοπήσει. Γεγονός που παραδέχονται και οι εργαζόμενοι του Οργανισμού

Στην περίπτωση του Μετρό αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  θα λειτουργούσε –χωρίς το σταθμό Βενιζέλου- στο τέλος του 2020. Η πόλη δεν πρέπει και δεν θα συγχωρήσει τις παλινωδίες της κυβέρνησης που μεταθέτουν τη λειτουργία του Μετρό στο 2024.

Στο θέμα της αντιμετώπισης του δεύτερου κύματος της πανδημίας ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θα έχει την ίδια συνεπή στάση. Εάν οι ειδικοί επιστήμονες αποφασίσουν νέα αυστηρά μέτρα και τοπικά lockdown, εμείς θα το σεβαστούμε. 

Είναι συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα, συμβολικά αλλά και για να τιμήσει την πόλη και το δημοσιογραφικό της προσωπικό, να δίνει την πρώτη ερώτηση στην ΕΡΤ3. Σε αντίθεση με τον απαξιωτική στάση της κυβέρνησης  που αγνόησε επιδεικτικά την ΕΡΤ3».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)