to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:29 | 14.09.2020

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Ένας αμήχανος πρωθυπουργός σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον (ηχητικό)

«Ήταν δεδομένο ότι θα υπάρξουν προβλήματα στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς δεν υπήρχε σοβαρός προγραμματισμός, με το υπουργείο Παιδείας να στέλνει μέχρι και την τελευταία στιγμή εγκυκλίους, που πολλές φορές αναιρούσαν εγκυκλίους που εστάλησαν μόλις πριν από λίγες ημέρες»


«Ήταν δεδομένο ότι θα υπάρξουν προβλήματα στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς δεν υπήρχε σοβαρός προγραμματισμός, με το υπουργείο Παιδείας να στέλνει μέχρι και την τελευταία στιγμή εγκυκλίους, που πολλές φορές αναιρούσαν εγκυκλίους που εστάλησαν μόλις πριν από λίγες ημέρες». Αυτό τόνισε αναφερόμενος στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

«Τα παιδιά μας θα χαμογελάσουν γιατί κάποιοι εργάζονται συστηματικά, απέναντι στο ψέμα και την κενότητα, για να υπάρξει ένα μοντέλο και μία πολιτική πρόταση που θα τους δημιουργήσει ελπίδες για το μέλλον.

Είναι η πρώτη φορά που στη ΔΕΘ ενώπιον παραγωγικών φορέων και δημοσιογράφων παρουσιάστηκε ένας αμήχανος πρωθυπουργός να περιγράφει γενικότητες σε μία από τις πλέον αποστειρωμένες και άνευ ουσιαστικού ενδιαφέροντος συνεντεύξεις τύπου.

Προσπάθησε ανεπιτυχώς ο Πρωθυπουργός να καλύψει ένα αποτυχημένο δείγμα μυστικής διπλωματίας, όπως αποδείχθηκε ότι ήταν η τριμερής στο Βερολίνο.

Ένας αξιόπιστος Πρωθυπουργός θα παρουσίαζε ένα κοστολογημένο εξοπλιστικό πρόγραμμα. Κανένας δεν γνωρίζει πόσο θα κοστίσει το πρόγραμμα που παρουσίασε ο κύριος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Με ποιους διαβουλεύτηκε η κυβέρνηση για να προαναγγείλει την επέκταση της θητείας και τη στράτευση στα 18;  

Στην ουσία ο Πρωθυπουργός επανέλαβε αυτά που έλεγε ως αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Περιμέναμε έναν Πρωθυπουργό, μετά από 14 μήνες στην εξουσία  να μας πει ότι είναι δύσκολη η κατάσταση στον ΟΑΣΘ;

Ας ακολουθήσει ο κύριος Μητσοτάκης το παράδειγμα του κυρίου Τζιτζικώστα που υλοποιεί μία πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και μέσω της Περιφέρειας ενισχύει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.  

Αντί για ενέσεις αυτοπεποίθησης οι πολίτες θα προτιμούσαν μία κυβέρνηση που θα εργάζεται με σχέδιο και προγραμματισμό, πράγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)