to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:45 | 03.09.2020

Πολιτική

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης απαντά στις επαναλαμβανόμενες λαθροχειρίες του Ν. Μηταράκη

Απάντηση σε ψευδείς ισχυρισμούς του υπ. Μετανάστευσης δίνει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης.


«Για να τελειώνει το παραμύθι του κ. Μηταράκη: οι βασικές και επείγουσες προτεραιότητες που επεσήμαινα κατά την περίοδο που αρέσκεται να επιστρέφει ο κ. Μηταράκης (μέσα 2017), όπως επιβεβαιώνονται από δημόσιες δηλώσεις και τοποθετήσεις μου, ήταν η ανάγκη δημιουργίας ΠΡΟΚΕΚΑ και το κλείσιμο της Σούδας. Και σίγουρα, δεν συμφώνησα ποτέ σε επιβολή δια της βίας των όποιων κυβερνητικών αποφάσεων, όπως απέδειξα έμπρακτα και με  τη στάση που τήρησα στην περίπτωση του αεροδρομίου Ολύμπων», τονίζει ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση του Ν. Μηταράκη, και προσθέτει:

«Ο κ. Μηταράκης συνεχίζει ανερυθρίαστα τις λαθροχειρίες, εξομοιώνοντας τη δημιουργία μιας μικρής χωρητικότητας δομής ΠΡΟΚΕΚΑ με μια υπερδομή 5.000, τουλάχιστον, ατόμων που προωθεί η παρούσα κυβέρνηση και ο ίδιος ο κ. Μηταράκης και μάλιστα με απαράδεκτες μεθοδεύσεις: είτε δια της βίας των ΜΑΤ, είτε δια της σύγκλισης συσκέψεων για δήθεν διαβούλευση, τη στιγμή που είχε ήδη υπογράψει σύμβαση με συγκεκριμένη εταιρεία για την κατασκευή της περίφραξης της «κλειστής» δομής!»

«Σε κάθε περίπτωση, θα συνιστούσαμε στον λαλίστατο κατά τα άλλα κ. Υπουργό να απαντήσει σε όλα τα άλλα τα οποία αναφέρουμε στην ανακοίνωση, αντί να αναπαράγει εμμονικά και εκτός συγκειμένου μια προ τριετίας ανακοίνωση», καταλήγει ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Σχετικά με τη σύσκεψη των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τον Νότη Μηταράκη την Τετάρτη 2/9 στη Χίο, διαβάστε σχετικά στο astraparis.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)