to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:42 | 15.08.2020

Αθλητισμός

«Διασυρμός»: Η Μπαρτσελόνα έχασε με 8-2 από την Μπάγερν

Η Μπάγερν διέλυσε την αντίπαλό της στον προημιτελικό του Champions League, 4-1 το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, οι «Μπλαουγκράνα» δεν συνήλθαν ποτε... - Στη φάση των 4 θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν - Δείτε το βίντεο με τα highlights και τα γκολ


Η Μπάγερν του Χάνσι Φλικ ξεκίνησε την επίθεσή της μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Τόμας Μίλερ να ναοίγειτο σκορ από ασίστ του Λεβαντόφσκι. Η Μπάρτσα ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αλάμπα στο 7΄ και είχε δοκάρι σε φαλτσαριστή σέντρα του Μέσι στο 10΄.

Στο 22΄, ο Πέρισιτς από ασίστ του Γκνάμπρι, στο 27΄ ο Γκνάμπρι από έξοχη μεταβίβαση του Γκορέτσκα και στο 31΄ ο Μίλερ από σέντρα του Κίμιχ, έδωσαν στον προημιτελικό μια τροπή που ουδείς φανταζόταν. Το 4-1, το βαρύτερο σκορ ημιχρόνου, για την «Μπάρτσα» στην ευρωπαϊκή ιστορία της,

Ο Λουϊς Σουάρες με ατομική ενέργεια στο 57΄ μείωσε σε 4-2 και έφερε στους «Μπλαουγκράνα» ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο αισιοδοξίας, το οποίο διέλυσε άμεσα ένας 19χρονος θαυματουργός: Στο 63΄ ο Αλφόνσο Ντέιβις «χόρεψε» τέσσερις παίκτες της Μπαρτσελόνα και έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Τζόσουα Κίμιχ που έγραψε το 5-2.

Στο 82΄ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με κοντινή κεφαλιά σκόραρε για 14η φορά στην εφετινή διοργάνωση και απειλεί το ιστορικό ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο (17 γκολ το 2013/14).

Η πανωλεθρία ολοκληρώθηκε με έναν πρώην παίκτη της να σκοράρει δύο φορές στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Ο Κουτίνιο στο 85΄ και το 89΄, από τελικές πάσες του Μίλερ και του Ερναντέζ αντίστοιχα, διαμόρφωσε το τελικό 8-2 που αποτελεί τη μεγαλύτερη ήττα της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (70΄ Φάτι), Σέρτζι Ρομπέρτο (46΄ Γκριζμάν), Ντε Γιονγκ, Βιδάλ, Μέσι, Σουάρες.

Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (76΄ Ζίλε), Αλάμπα, Ντέιβις (84΄ Λούκας Ερναντέζ), Γκορέτσκα (84΄ Τολισό), Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκνάμπρι (75΄ Κουτίνιο), Μίλερ, Πέρισιτς (67΄ Κομάν), Λεβαντόβσκι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, efsyn.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)