to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:03 | 10.08.2020

Πολιτική

Εμπαιγμός, αντί για συγγνώμη, προς τους πληγέντες της Εύβοιας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Θα περιμέναμε τουλάχιστον από τον κ. Μητσοτάκη να έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη και να πει μια συγγνώμη στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων, παρά να προσπαθεί να εξηγήσει πώς ακριβώς τους έσωσε με τη μη λειτουργία του 112»


Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι της Δευτέρας:

Ο κ. Μητσοτάκης ως αντιπολίτευση πάτησε επί πτωμάτων για να εκλεγεί, ανάγοντας την τυμβωρυχία σε κεντρική πολιτική γραμμή. Σήμερα, ως πρωθυπουργός, επιβεβαιώνει πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η εξουσία και όχι η ανθρώπινη ζωή.

Πριν λίγους μήνες στην κυβέρνηση έλεγαν ότι με το 112 θα σώζονται ζωές. Σήμερα, αφού δεν προχώρησαν στη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας, προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτό έγινε γιατί δήθεν θα προκαλούσε εκατόμβη νεκρών.

Πριν λίγους μήνες για όλα έφταιγε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα ανακάλυψαν την κλιματική κρίση και τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα.

Πριν λίγους μήνες θα έκαναν αναδιοργάνωση της Πολιτικής Προστασίας και τελικά το μόνο που έκαναν ήταν να την χρησιμοποιήσουν για να βολέψουν μετακλητούς.

Όσο για τα χυδαία ψέματα του κ. Χαρδαλιά για να κρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησής του, κατέρρευσαν από τις έγκαιρες μετεωρολογικές προειδοποιήσεις που είχαν λάβει από το Εθνικό Αστεροσκοπείο και την ΕΜΥ τέσσερις μέρες πριν.

Η ολιγωρία και οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού για την τραγωδία στην Εύβοια είναι δεδομένες. Όπως δυστυχώς δεδομένος είναι και ο εμπαιγμός της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον να έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη και να πει μια συγγνώμη στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων, παρά να προσπαθεί να εξηγήσει πώς ακριβώς τους έσωσε με τη μη λειτουργία του 112.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)