to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:05 | 05.08.2020

Πολιτική

Θ. Μωραΐτης: Οι πολίτες σηκώνουν την ευθύνη όταν ξέρουν ότι δεν εμπαίζονται. Και διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην Κυβέρνηση

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για τις τελευταίες εξελίξεις εξάπλωσης της πανδημίας και μετά τον Ανασχηματισμό και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Μετά από τις παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας και τον Ανασχηματισμό που δεν έγινε... ήρθε το φιλότιμο” και σημείωσε ότι “Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι η επιτομή της ανευθυνότητας και της ακύρωσης κάθε προσπάθειας των πολιτών”.


Ο Βουλευτής σχετικά με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης με την νέα εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα είπε: “Έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοφανές αλαλούμ με πράξεις που ακυρώνουν η μία την άλλη καθημερινά”.  Και συμπλήρωσε για την Κυβέρνηση: “αφού αποφάσισαν να μεταβιβάσουν την ευθύνη και πάλι στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αφού πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα με έναν Ανασχηματισμό που δεν έγινε, ο Πρωθυπουργός μας ενημέρωσε ότι "θα εμβολιαστούμε με φιλότιμο", γιατί προφανώς, τίποτ' άλλο δε μπορούν να υλοποιήσουν”.

Ο κ. Μωραΐτης σημείωσε πως είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι η εργαλειοποίηση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα είναι η μεγαλύτερη εξαπάτηση των πολιτών.  “Με μεγαλύτερη εξαπάτηση το success story που κατέρρευσε και τον Μωυσή που δε μας έσωσε”, σημείωσε.

Κλείνοντας είπε: “Οι πολίτες σηκώνουν την ευθύνη όταν ξέρουν ότι δεν εμπαίζονται. Και διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην Κυβέρνηση”.

Όλη η δήλωση του Βουλευτή

“Μετά από τις παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας και τον ανασχηματισμό που δεν έγινε... ήρθε το φιλότιμο.Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι η επιτομή της ανευθυνότητας και της ακύρωσης κάθε προσπάθειας των πολιτών.

Έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοφανές αλαλούμ με πράξεις που ακυρώνουν η μία την άλλη καθημερινά.  Και αφού αποφάσισαν να μεταβιβάσουν την ευθύνη και πάλι στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, αφού πέταξαν την μπάλα στην εξέδρα με έναν Ανασχηματισμό που δεν έγινε, ο Πρωθυπουργός μας ενημέρωσε ότι "θα εμβολιαστούμε με φιλότιμο", γιατί προφανώς τίποτ' άλλο δε μπορούν να υλοποιήσουν.

Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι η εργαλειοποίηση της πανδημίας σε όλα τα επίπεδα είναι η μεγαλύτερη εξαπάτηση των πολιτών. Με μεγαλύτερη εξαπάτηση το success story που κατέρρευσε και τον Μωυσή που δε μας έσωσε.

Οι πολίτες σηκώνουν την ευθύνη όταν ξέρουν ότι δεν εμπαίζονται.

Και διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην Κυβέρνηση”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)