to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:37 | 29.07.2020

Πολιτική

Αντιδήμαρχος Αθηνών η Γκαγκάκη που είχε παραιτηθεί για τη χυδαιότητα κατά θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης

Με απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη η εν λόγω κυρία επιστρέφει στο προσκήνιο μερικούς μήνες μετά την παραίτησή της λόγω του απαράδεκτου περιστατικού με τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, όπου συμμετείχε στην ειρωνική και εξευτελιστική παρουσίαση μιας γυναίκας θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης


Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 29/7/20, με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ορίζεται «αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας» του Δήμου η επικοινωνιολόγος Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όπως αναφέρεται μάλιστα «τις αρμοδιότητες της Αντιδημάρχου Αικατερίνης Δημητριάδου -Γκαγκάκη του Γεωργίου, όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα (Αλεξία) Έβερτ –Αλβέρτη του Μιλτιάδη».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη και είχε οριστεί πρόεδρος της Τεχνόπολης, ωστόσο αναγκάστηκε να παραιτηθεί μετά το απαράδεκτο συμβάν με τον Γιώργο Λιάγκα στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, όπου συμμετείχε στην ειρωνική και εξευτελιστική παρουσίαση μιας γυναίκας θύματος σεξουαλικής παρενόχλησης.

Για το θέμα είχαν εκδώσει τότε ανακοινώσεις οι παρατάξεις των Νάσου Ηλιόπουλου και Παύλου Γερουλάνου με βασικό αίτημα την αποπομπή της Κατερίνας Γκαγκάκη από τη θέση της προέδρου της Τεχνόπολης.

 1 άτομο, κείμενο που λέει "ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Νεαρός φοιτητής "εκτονώθηκε" στην πλάτη λθόκη"

Επειδή όμως κανείς «άριστος» δε χάνεται και επειδή ο χρόνος «παραγραφής» έχει προφανώς εκμηδενιστεί, η κ. Γκαγκάκη επέστρεψε στα της τοπικής αυτοδιοίκησης με ακόμη πιο «βαρύγδουπο» τίτλο, όπως αυτόν του αντιδημάρχου.

Θα κληθεί ωστόσο να διαχειριστεί και το φάουλ (ή μπάχαλο) με τον Μεγάλο Περίπατο που ο Δήμος και ο Δήμαρχος προσπαθεί τώρα να μαζέψει…

Πληροφορίες: news247.gr, documentonews.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)