to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:01 | 17.07.2020

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: Το αυταρχικό καθεστώς της ΝΔ τείνει να γίνει ανελεύθερο

«Έχουμε απέναντι μας έν αυαταρχικό καθεστώς που με αυτά που βλέπουμε να εξελίσσονται το τελευταίο δίαστημα τείνει να γίνει ανελεύθερο.Διωκονται εισαγγελείς που μάχονται τη διαφθορά, διώκονται δημοσιογραφοι που αποκαλύπτουν σκανδαλα, η αστυνομική βία είναι πρωτοφανης. Τι άλλο θα έκανε μια χούντα;” Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στο ΔΙΟΝ TV.


“Ειναι πρωτοφανής ο αποκλεισμός απο τα δελτία ειδησεων και η φιμωση κάθε διαφορετικης φωνής, κάθε φωνής που εκφραζει θέση αντιθετη από αυτήν της κυβέρνησης.

Ο τρόπος διανομης των 20 εκατομμυρίων στα ΜΜΕ είναι από μόνος του σκάνδαλο. Επιπλέον ανέστειλαν την πληρωμή των δόσεων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς που έλαβαν αδεια.

Η κυβέρνηση δεν καταφερει να διαχειριστεί ούτε την επιτυχία της αντιμετώπισης στο υγειονομικό κομμάτι της πρώτης φάσης της πανδημίας.

Για να κρατήσεις όρθια τη χώρα δεν αρκούν μεσοβέζικες λύσεις και ημίμετρα. Η ΝΔ έχει βαλει σε εφαρμογή το σχέδιο φτωχοποίησης των εργαζομενων για να μπορέσει να λειτουργήσει το αναπτυξιακό της μοντέλο που είναι «πολλά σε λίγους και λίγα σε φτωχούς».

Θελουν να εξαναγκάσουν τους εργαζόμενους στην προοπτική της πλήρους εξαθλίωσης, να αποδεχτούν μισθούς των 400 και 500 ευρώ.

Στην κορύφωση της πανδημίας η κυβέρνηση χειροκροτούσε τους ηρωες εργαζομενους στον υγειονομικο τομέα αλλά έμεινε μόνο το χειροκρότημα. Οι υποσχεσεις αποδείχτηκαν κούφια λόγια.

Δυστυχώς σε επιπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο νόμος της αδράνειας είναι κυρίαρχος. Ελάχιστα από αυτά που εξαγγέλθηκαν έχουν πάρει το δρόμο της υλοποίησης”.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)