to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το πρωί αναίσχυντοι τραμπούκοι, το βράδυ κρυπτόμενοι φασουλήδες

Με χυδαία ψέματα το σύστημα Χρυσοχοΐδη προσπαθεί να καλύψει το προσχεδιασμένο όργιο αστυνομικής βίας που εξαπολύθηκε την Πέμπτη το βράδυ εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών


Η διαδικασία είναι πάντα η εξής: Πρώτα πέφτουν οι μολότοφ από κάποιους τύπους που δεν ποτέ δεν συλλαμβάνονται. Ακαριαία εξαπολύεται η επίθεση με δακρυγόνα και στη συνέχεια με κλομπ, κρότου-λάμψης και μηχανάκια στον κόσμο που τρέχει να απομακρυνθεί.

Μετά βγαίνει ο υπουργός, έτοιμος να δακρύσει για τους αστυνομικούς που κινδύνευσε η ζωή τους και που οι συριζαίοι τούς συκοφαντούν τόσο άδικα για να παράσχουν κάλυψη στους μπαχαλάκηδες. Τα ΜΜΕ του Πέτσα στηρίζουν αναφανδόν.

Για να στηθεί όλο αυτό, φυσικά, πρέπει να εξοριστεί κάθε ίχνος αλήθειας από τα γεγονότα. Και έτσι όλο αυτό το σύστημα έφτασε στο αχρείο και θρασύτατο κατασκεύασμα που παρουσίασαν χθες και που περιγράφει ότι «αστυνομικός του ΣΥΡΙΖΑ απελευθέρωσε συλληφθέντα κουκουλοφόρο μπαχαλάκια».

Με βάση αυτή την κατασκευασμένη αθλιότητα, που περιέχει πέντε κατάπτυστα ψέματα σε εφτά λέξεις, έστησαν ένα αφηγηματάκι που θα παίζει για μέρες στα κανάλια και τις ιστοσελίδες και θα δημιουργεί εντυπώσεις.

Και τραβάνε στο αυτόφωρο έναν άνθρωπο ο οποίος απλώς παρενέβη όταν ένας από τους κρανοφόρους της ομάδας με τα μηχανάκια πήγε να κακοποιήσει το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελο Γκόγκογλου.

Και ο Χρυσοχοΐδης, που ξέρει ότι όλο αυτό είναι ψέμα, κρυβόταν όλη την ημέρα χθες από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο μάγκας.

Ταχύτατη αντίδραση πάντως το αυτόφωρο, δεν χωράει συζήτηση. Εν τω μεταξύ, η ΕΔΕ για τους αστυνομικούς του Δημητριάδη που κακοποίησαν πολίτη στον δρόμο ακόμα «διεξάγεται». Πόσο φασουλήδες μπορεί να είστε;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)