to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:41 | 07.07.2020

Πολιτική

Χ. Γιαννούλης: Κατέπεσαν με πάταγο οι καταγγελίες Καλογρίτσα (βίντεο)

«Στην περίπτωση Καλογρίτσα, αποσιωπάται το γεγονός ότι όλες οι καταγγελίες του, κατέπεσαν στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση»


“Στην περίπτωση Καλογρίτσα, αποσιωπάται το γεγονός ότι όλες οι καταγγελίες του, κατέπεσαν στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση. Όπως προκύπτει από την απόφαση, τα 3 εκατομμύρια είχαν δοθεί στον κύριο Καλογρίτσα από τον λιβανέζικο κατασκευαστικό κολοσσό CCC για τη συμμετοχή και υλοποίηση κατασκευαστικού έργου στο Αμπού Ντάμπι και όχι για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες”.

Αυτό τόνισε ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης στην εκπομπή «Από τις 6» του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.
 

“Ο συνήγορος του κυρίου Καλογρίτσα, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Novartis, προφανώς τον έχει συμβουλεύσει να αναπτύξει ένα πλέγμα καταγγελιών. Μάταια όμως επιχείρησε να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά.
Γιατί σιωπά η ΝΔ για το σκάνδαλο με τον πρώην υπουργό της, που σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της ΕΥΠ εμπλέκεται σε σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης;  Αλλά και για τις στενές επαφές πρώην βουλευτών και στελεχών της με κυκλώματα του υποκόσμου;
Επίσημο παρακράτος συνιστούν όσοι πολιτικοί, δικαστικοί, αστυνομικοί συμμετείχαν στις παράνομες δράσεις που αποκάλυψε η έρευνα της ΕΥΠ.
Ο μεγαλύτερος φόβος των πολιτών είναι η οικονομική ύφεση, η οποία επιδεινώθηκε από την έλλειψη γενναιότητας της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης της οικονομίας και των εργαζομένων.
Είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει η κυβέρνηση και να λέει στους ήρωες υγειονομικούς «δεν έχω λεφτά να σας πληρώσω εφημερίες και υπερωρίες Μαΐου».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)