to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:11 | 17.06.2020

Πολιτική

Στο Κιλελέρ ο Αλέξης Τσίπρας: Η χώρα χρειάζεται παραγωγικό συμβόλαιο (βίντεο - φωτογραφίες)

«Το κοινωνικό συμβόλαιο που χρειάζεται η χώρα για να πάει μπροστά θα είναι λειψό αν δεν συνοδεύεται από ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο, που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του τόπου μας» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλία, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών


Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών.

Πρώτη στάση του Αλ. Τσίπρα αποτέλεσε το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ, όπου και κατέθεσε στεφάνι. 

Στις δηλώσεις του από τον ιστορικό τόπο τόνισε: «Μία χώρα που δεν παράγει, που δεν εξάγει, δεν μπορεί να πάει μπροστά. Και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Να ενώσουμε τη φωνή μας με τις φωνές δεκάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου η πολιτεία να στηρίξει τις άμεσες ανάγκες τους, αλλά ταυτόχρονα και να συζητήσουμε για την ανάγκη ενός νέου παραγωγικού συμβολαίου. Το κοινωνικό συμβόλαιο που χρειάζεται η χώρα για να πάει μπροστά θα είναι λειψό αν δεν συνοδεύεται από ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο, που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του τόπου μας».

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της περιοχής, στην κεντρική πλατεία του Κιλελέρ. Ο Αλ. Τσίπρας ανέπτυξε στην συζήτηση που είχε μαζί τους την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο, το οποίο θα οδηγήσει και στη βελτίωση της αξίας των παραγόμενων προϊόντων.

Στη συνέχεια (14:30), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων-Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας και θα έχει συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του συνεταιρισμού.

(φωτογραφίες - βίντεο: astratv.gr, larissanet.gr)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)