to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:58 | 18.06.2013

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ: Ο ΔΟΛ απέκρυψε την εικόνα της μεγαλειώδους συγκέντρωσης στο Σύνταγμα. «Περαστικά σας κύριε Ψυχάρη»!

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τον τρόπο παρουσίασης της χθεσινής ομιλίας του Αλ. Τσίπρα από τα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ


Τις ανακριβείς εκτιμήσεις για τον αριθμό των συγκεντρωθέντων στη χθεσινή  εκδήλωση στο Σύνταγμα καυτηριάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ. Ο ΔΟΛ προσπάθησε απεγνωσμένα να αποκρύψει το μέγεθος της μεγαλειώδους συγκέντρωσης διότι, όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, τρόμαξε, όπως και οι υπόλοιποι «μιντιακοί φίλοι» του Σαμαρά, από τον αριθό του κόσμου που πλημμύρισε  την πλατεία Συντάγματος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ:

«Η χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ φαίνεται πως τρόμαξε πoλλούς και πρώτα από όλους τους μιντιακούς φίλους του κ. Σαμαρά και τους υποστηρικτές του μνημονίου. 

Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί η απεγνωσμένη τους προσπάθεια να κρύψουν την εικόνα από τους αναγνώστες τους και να προβούν σε ανακριβείς εκτιμήσεις για τον αριθμό των συγκεντρωθέντων από τα έντυπα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Χθες στο Σύνταγμα είχαμε τη μεγαλύτερη συγκέντρωση της αριστεράς των τελευταίων ετών, αψευδής  μαρτυρία οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι εικόνες που έδειξαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί. 

Φαίνεται όμως πως ο κ. Ψυχάρης έχει συνήθεια να κόβει τα μηδενικά όταν αναφέρεται σε αριθμούς, όπως ακριβώς κάνει όταν αναφέρεται στα χρέη του ΔΟΛ προς τις τράπεζες.

Περαστικά σας, κ. Ψυχάρη!»

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας από το Σύνταγμα: κ. Σαμαρά τελειώσατε! Ο χρόνος της τρικομματικής τελείωσε! Η δημοκρατία θα νικήσει! 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)