to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Πω, πω, μεγάλη που την έχει!

Είναι οριστικό! Την έχει μεγάλη τη δεοντολογία ο Πρετεντέρης. Το διαπιστώσαμε σχεδόν με τρόμο χθες, όταν την είδαμε να ξεπροβάλλει από τα "Νέα". Επαυξημένη και βελτιωμένη. Με την ΚΙΝ.ΑΛΛ. Φώφη είχε περιοριστεί στο κομμωτήριο


Στη φυσική, δηλαδή, κατά πολλούς, θέση της γυναίκας. Με τις ΣΥΡΙΖΑ Αχτσιόγλου και Νοτοπούλου πέρασε στο μήκος της φούστας κι ακόμα βαθύτερα. Στο περιεχόμενό της, το οποίο ως ειδικός και κάτοχος της μεγάλης δεοντολογίας επιβράβευσε.

Την έχει μεγάλη, επίσης, την ιδεολογία. Τόσο μεγάλη, που δεν αρκείται να στέλνει αδιάβαστες τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να ψαχουλεύει το ντύσιμο κάποιων νεαρών -κατά προτίμηση ωραίων- κοριτσιών που συμμετείχαν στην παρουσίασή τους.

Κι αν δεν καταλαβαίνετε τι σχέση έχει το μήκος της φούστας της Αχτσιόγλου με την αγωνία της ανεργίας και του λουκέτου εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, την έχετε πολύ μικρή. Την ιδεολογία.

Την έχει μεγάλη, επίσης, την πολιτική αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι τόσο σίγουρος, ίσως και περήφανος, γι’ αυτή, ώστε μας τη δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Και με κάθε τρόπο. Με αποτέλεσμα να αισθάνονται όλοι οι συριζαίοι μειονεκτικά μπροστά στο μέγεθος και την ποιότητά της. Και -μεταφορικά μιλώντας- στα σχεδόν ένθεα χαρακτηριστικά τής σχεδόν πριαπικής επίθεσης κατά της Αριστεράς. Με αποτέλεσμα να μιλάει ο αμήχανος Τσακαλώτος για κακοποιητικό λόγο.

Την έχει μεγάλη, τέλος, την προστασία της γραφίδας και του λόγου του. Και σε κομμωτήρια τρυπώνει, και κάτω από φούστες, και σε κάθε θολή περιοχή του πολιτικού γίγνεσθαι. Και όχι μόνο δεν τον κακίζει κανείς, ίσα-ίσα. Πληρώνεται κάθε μήνα, όπως κάθε σκληρά εργαζόμενος, για να μετρήσει όσα μετράει, να παρατηρήσει όσα παρατηρεί και φυσικά να δείξει στο πανελλήνιο πόσο μεγάλη την έχει. Και τη δεοντολογία, και την ιδεολογία, και την αντίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και την προστασία.

Μπροστά στο μέγεθος αυτού του πολλαπλώς εξουσιαστικού εξοπλισμού, με τον οποίο η φύση τον προίκισε, και τον οποίο δεν διστάζει να επιδεικνύει, κάθε αρσενικός της χώρας αισθάνεται μειονεκτικώς ταπεινωμένος. Και κάθε θηλυκή ύπαρξη πολλαπλώς υποταγμένη. Θα πρέπει ο εκδότης της εφημερίδας, που φιλοξενεί ένα τέτοιο μέγεθος, να ανταμείψει άμεσα τον κάτοχό του. Διαφορετικά μπορεί η αδιαφορία του να γεννήσει την καταστροφική φήμη ότι ο ίδιος την έχει μικρή: Τη γενναιοδωρία...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)