to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:10 | 13.06.2013

Πολιτική

Αποχώρησαν από τη βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πό την κοινοβουλευτική επιτροπή στην οποία συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με το οποίο εισάγεται στην ελληνική έννομη τάξη κοινοτική οδηγία για τη ρύθμιση θεμάτων της ΕΛΤΕ και αναμόρφωση του Οργανισμού του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ και το e-mail του υπουργού Οικονομικών για όσους αναμεταδίδουν το σήμα της, όπως είπε ο βουλευτής Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Λαφαζάνης: Αν δεν μπορείτε τη Δημοκρατία απαλλάξτε μας από την παρουσία σας

Για «παράνομες μεθοδεύσεις» κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον Γιάννη Στουρνάρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης καταγγέλλοντας πως αστυνομικές δυνάμεις πηγαίνουν σε ιδιωτικούς σταθμούς με τη συνοδεία εισαγγελέων προκειμένου να προβούν σε συλλήψεις επειδή αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ.

«Στείλατε ένα αυθαίρετο e-mail με το οποίο απειλείτε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς με κυρώσεις. Αυτά δεν έχουν γίνει ούτε στις πιο σκοτεινές περιόδους της χώρας», τόνισε απευθυνόμενος στον Γιάννη Στουρνάρα στη Βουλή και τον κάλεσε «να ανακαλέσει αυτές τις απαράδεκτες και αυταρχικές πράξεις».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσε επίσης να ανακαλέσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να ανοίξει άμεσα τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής. «Δεν έχετε δικαίωμα να τον μαυρίζετε. Δεν έχετε δικαίωμα σε μια Δημοκρατία να προχωρείτε σε αυτές τις αυταρχικές πράξεις. Αν δεν μπορείτε να κυβερνήσετε δημοκρατικά να απαλλάξετε τη χώρα από την παρουσία σας».

Πηγή: tvxs

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)