to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:21 | 26.04.2020

Πολιτική

iSYRIZA: Δείτε σήμερα το video του ένατου iAsk&Watch

Δείτε σήμερα το video του ένατου iAsk&Watch, για τα θέματα της επικαιρότητας - Στις ερωτήσεις των μελών του isyriza απαντά η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου


Η πλατφόρμα του iSYRIZA, συνεχίζοντας να παρέχει στα μέλη της έγκυρη ενημέρωση γύρω από τα ζητήματα που τους απασχολούν, άνοιξε το ένατο iAsk&Watch. Η πρώην υπουργός και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, απάντησε στις ερωτήσεις των μελών, για όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, με τη χρήση μέσων  τηλεδιάσκεψης, εφαρμόζοντας στην πράξη την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι".

Η κυβέρνηση, εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως διέκρινε μια ευκαιρία, στην υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, για να εξυπηρετήσει αλλότρια συμφέροντα, από αυτά της κοινωνικής πλειοψηφίας. Αφού προχώρησε σε μια σειρά μέτρων "ασπιρίνες" για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, προέβη σε εκτεταμένες ρυθμίσεις, με έντονη οσμή σκανδάλων. Διέθεσε τεράστια ποσά χρηματοδότησης ιδιωτικών κλινικών, ΜΜΕ, διαφημιστικών εταιρειών και τελευταία με τα περίφημα κορωνο-voucher, που στο βωμό εξυπηρέτησης φιλικών ΚΕΚ, εξευτέλισε την επιστημονική κατάρτιση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμα "Μένουμε Όρθιοι", κατέθεσε μια ολοκληρωμένη πρόταση για να αμβλυνθούν οι επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία.

Εκατοντάδες μέλη της πλατφόρμας, συμμετέχοντας στο ένατο iAsk&Watch, έθεσαν τις ερωτήσεις τους σχετικά με τη συγκυρία, ενώ επέλεξαν τις δημοφιλέστερες οι οποίες τέθηκαν στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι για να λάβει κάποιος μέρος στις διαδικασίες του iAsk&Watch, θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει πρωτύτερα εγγραφή στην πλατφόρμα.

tags: isyriza

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)