to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:07 | 09.04.2020

Αθλητισμός

Το τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ για τα εισιτήρια διαρκείας του Αυγενάκη στους υγειονομικούς

«Το νοσηλευτικό προσωπικό δεν χρειάζεται χάντρες και καθρεφτάκια κι ο αθλητισμός χρειάζεται ενίσχυση των υποδομών», είναι το μήνυμα του τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ.


«Μόνο γέλιο προκαλεί η προσφορά του κου Αυγενάκη προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας σε εισιτήρια διαρκείας των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ», γράφει στην ανακοίνωσή του το τμήμα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ. «Φαίνεται ότι ο υφυπουργός αθλητισμού είτε ζει κυριολεκτικά σε άλλο κόσμο, είτε είναι τόσο αναίσχυντος χάριν του μικροπολιτικού οφέλους».

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ για την προσφορά του κου. Αυγενάκη με εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό:

«Σε αυτή τη φάση οι μεν γιατροί και οι νοσηλευτές χρειάζονται μέτρα προστασίας, το δε δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται προσλήψεις και μονάδες ΜΕΘ.

Αλλά και ο αθλητισμός, τον οποίο τόσο ξεδιάντροπα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο υφυπουργός με την πρότασή του, μετά την πολύπλευρη κρίση που βιώνουμε χρειάζεται:

1)        ενίσχυση των ιατρείων σε όλα τα δημόσια Εθνικά Αθλητικά Κέντρα, με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, των οποίων τις προσλήψεις πάγωσε πριν λίγες ημέρες ο κος Αυγενάκης

2)        Προληπτική ιατρική μέριμνα για όλους τους αθλητές και αθλούμενους, με πλήρη εφαρμογή κι ενίσχυση του θεσμού της κάρτας υγείας αθλητών που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ

3)        Ουσιαστική σύνδεση του αθλητισμού και καινοτόμων προγραμμάτων Άθλησης για Όλους με προληπτικές πολιτικές για τη δημόσια υγεία, με πρόσβαση για όλους τους ανθρώπους χωρίς αποκλεισμούς και ανισότητες και όχι με τις επικοινωνιακές σπατάλες για να πλουτίζουν κάποιοι ημέτεροι των ΜΜΕ».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)