to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:08 | 01.04.2020

Διεθνή

Bρετανία: Μόλις 2.000 εργαζόμενοι του Εθνικού Συστήματος Υγείας έχουν κάνει τεστ για τον κορωνοϊό

Μόλις 2.000 από τα 500.000 άτομα που εργάζονται στην πρώτη γραμμή του Συστήματος Υγείας της Αγγλίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έχουν κάνει το τεστ για τον ιό - Από το 1,2 εκατομμύρια εργαζόμενους στο NHS της Αγγλίας, σήμερα υπολογίζεται ότι βρίσκεται σε απομόνωση ο ένας στους τέσσερις, τη στιγμή που η εργασία τους θεωρείται κρίσιμη για την αντιμετώπιση των περιστατικών στη χώρα


Περίπου 2.000 από τα 500.000 άτομα που εργάζονται στην πρώτη γραμμή του Συστήματος Υγείας της Αγγλίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έχουν ήδη πραγματοποιήσει το τεστ για τον ιό, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν έχουν πράγματι τα συμπτώματα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Ντάουνινγκ Στριτ.

Από τους συνολικά 1,2 εκατομμύρια εργαζόμενους στο NHS της Αγγλίας, σήμερα υπολογίζεται ότι βρίσκεται σε απομόνωση ο ένας στους τέσσερις, τη στιγμή που η εργασία τους θεωρείται κρίσιμη για την αντιμετώπιση των περιστατικών στη χώρα.

Η συνολική εικόνα για τη Βρετανία: 25.150 κρούσματα σήμερα, 3.009 νέα, 1.789 οι θάνατοι συνολικά

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ιατρικών θεμάτων στο NHS της Αγγλίας, καθηγητή Στίβεν Πόουις, το επόμενο 15ήμερο θα συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό, ενώ ειδικοί επιστήμονες αναμένουν ότι η επιδημία στη Βρετανία θα κορυφωθεί γύρω στο Πάσχα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής κυβέρνησης της Σκοτίας, ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 76 (16 νέοι θάνατοι), ενώ περισσότεροι από 1.500 νοσηλεύονται με συμπτώματα του ιού ή αφορούν επιβεβαιωμένα περιστατικά. Τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο είναι 317, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 2.310.

Σύμφωνα με στοιχεία της τοπικής κυβέρνησης της Ουαλίας, ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό αυξήθηκε κατά 29, φτάνοντας συνολικά τους 98.

Πηγή: ΑΠΕ_ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)