to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Καλά ξεμπερδέματα με τους ακροδεξιούς σας, κύριε Κύρτσο

Για τα ξερονήσια, αντί της "Αυγής", απάντηση στον κ. Κύρτσο έδωσε χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας κλειστών δομών σε ακατοίκητα νησιά για τους πρόσφυγες, συμπληρώνοντας ότι και πολλοί άλλοι βουλευτές έχουν την ίδια μ' αυτόν άποψη


«Χειρότερη και από την τουρκική προπαγάνδα» χαρακτήρισε χθες την "Αυγή" μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κύρτσος, διαφωνώντας με την επιλογή της εφημερίδας να προβάλει τόσο τη διαμορφούμενη πρόθεση της κυβέρνησης να φυλακίσει πρόσφυγες και μετανάστες σε ξερονήσια όσο και την πολιτική κάλυψη στα ένοπλα τάγματα εφόδου που δρουν ανεξέλεγκτα στον Έβρο.

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. δεν δίστασε να κατηγορήσει την «Αυγή» πως αντιτάσσεται με το χθεσινό της πρωτοσέλιδο «στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε την ασύμμετρη απειλή της πολιτικής Ερντογάν».

Ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ., αφού πρώτα υπηρέτησε πιστά τη γραμμή του κόμματός του για την παρουσίαση των προσφύγων και μεταναστών ως εξωτερικού εχθρού που προσπαθεί να εισβάλει στην Ελλάδα, έκανε ένα βήμα παραπέρα προχωρώντας στη δημιουργία και εσωτερικού εχθρού που δήθεν στηρίζει την πολιτική του Τούρκου Προέδρου.

Στις επικίνδυνες ακροβασίες του νεοδημοκράτη ευρωβουλευτή απάντηση δίνουν τα ίδια τα τάγματα εφόδου, που διαφημίζουν και προπαγανδίζουν τη δράση τους στο Διαδίκτυο και στα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών με τα δίκαννα και τις κυνηγετικές καραμπίνες επ’ ώμου.

Στον κ. Κύρτσο δίνουν απάντηση οι μέχρι σήμερα ξυλοδαρμοί δημοσιογράφων και μελών ανθρωπιστικών οργανώσεων από ακροδεξιούς τραμπούκους στον Έβρο και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Στον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. απάντηση ας δώσει ο νεοϊδρυθείς «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών Βόλου» που καλεί τα μέλη του να πάρουν τα όπλα κατά των προσφύγων και μεταναστών.

Όσο για τα ξερονήσια, αντί της "Αυγής", απάντηση στον κ. Κύρτσο έδωσε χθες ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας κλειστών δομών σε ακατοίκητα νησιά για τους πρόσφυγες, συμπληρώνοντας ότι και πολλοί άλλοι βουλευτές έχουν την ίδια μ' αυτόν άποψη.

Μιλώντας στο Radio North 98 και ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα τέτοιο μέτρο, ο κ. Βαρτζόπουλος απάντησε πως «στη Βουλή υπάρχουν κι άλλοι συνάδελφοι που τάσσονται υπέρ της εφαρμογής του αυστραλιανού μοντέλου διαχείρισης του μεταναστευτικού, με τη δημιουργία κλειστών δομών σε ακατοίκητα νησιά τα οποία θα βρίσκονται στο δυτικό Αιγαίο, εγγύτερα στην ηπειρωτική χώρα».

Να παραπέμψουμε λοιπόν τον κ. Κύρτσο στην πρόταση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που ζητεί «να μεταφέρουμε και τους παράνομους μετανάστες που θα εντοπίζονται στις πόλεις και στα χωριά σε κλειστές δομές που μπορούν να δημιουργηθούν σε ακατοίκητα νησιά του δυτικού Αιγαίου» και να του ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα με την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)