to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:48 | 26.02.2020

Κοινωνία

Δέρνουν μέχρι να φύγουν: Απρόκλητη επίθεση και τραυματισμός πολιτών της Χίου από τα ΜΑΤ

«Μας σταματούσαν με τα αυτοκίνητα και μας χτυπούσαν αλύπητα» - Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς την παραμικρή αφορμή, δυνάμεις των ΜΑΤ σταματούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα στο Αίπος χτυπώντας οδηγούς αυτοκινήτων και προκαλώντας ζημιές χωρίς την παραμικρή αφορμή.


Πέρα από κάθε όριο έχει ξεφύγει η κατάσταση με την παρουσία των ΜΑΤ στη Χίο. Λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς την παραμικρή αφορμή, δυνάμεις των ΜΑΤ σταματούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα στο Αίπος χτυπώντας οδηγούς αυτοκινήτων και προκαλώντας ζημιές χωρίς την παραμικρή αφορμή, γράφει το Politischios.gr, ενώ και το άλλο ειδησεογραφικό σάιτ της Χίου, astraparis.gr, αναφέρει στο ρεπορτάζ του:

Αναίτια επίθεση εναντίον τους και τραυματισμό αναφέρουν δύο ανήλικοι και οι γονείς τους, που μεταφέρθηκαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Χίου αργά το βράδυ της Τετάρτης, 26 Φεβρουαρίου 2020.

Το περιστατικό συνέβη, όπως καταγγέλλεται στην περιοχή του Αγίου Ισιδώρου, στον κόμβο του Πιτυούς και η επίθεση εναντίον τους από τους αστυνομικούς που έχουν μπλόκο στην περιοχή έγινε ενόσω βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Από τους δύο ανήλικους ο ένας έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και ο άλλος έχει τραυματισθεί στο χέρι και οι δύο με γκλομπ.

Αρκετά άτομα έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Χίου για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπως γράφει το Politischios.gr, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες με τον βαρύ τραυματισμό στο κεφάλι ενός πολίτη:

Παραμένει η απορία αν θα διατάξει έστω μια προσχηματική ΕΔΕ το αρχηγείο της ΕΛΑΣ...

tags: Χίος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)