to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:03 | 19.02.2020

Πολιτική

Ξεκίνησε το δεύτερο iAsk&Watch!

Σήμερα ξεκινάει το δεύτερο iAsk&Watch με ερωτήσεις που θα απευθυνθούν αυτή τη φορά στο μέλλον του κόμματος, στους εκπροσώπους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.


H πρεμιέρα της λειτουργικότητας iAsk&Watch στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία: η συμμετοχή των μελών του iSYRIZA ήταν ανέλπιστα μεγάλη και το ενδιαφέρον αυξημένο. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εγκαινίασε έναν νέο, αδιαμεσολάβητο τρόπο επικοινωνίας με τα μέλη της πλατφόρμας iSYRIZA.

Σήμερα ξεκινάει το δεύτερο iAsk&Watch με ερωτήσεις που θα απευθυνθούν αυτή τη φορά στο μέλλον του κόμματος, στους εκπροσώπους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Βαδίζοντας προς τo 2o Συνέδριο Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνει 5-8 Μαρτίου, το εργαλείο iAsk&Watch παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του iSYRIZA να συζητήσουν με τον Γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρη Αλεξίου και μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας.


Ανακάλυψε τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο εργαλείο iAsk&Watch:

Από τώρα μέχρι και την Παρασκευή 21/02/2020 στις 23.59 θα μπορείς να θέσεις τις ερωτήσεις σου στους εκπροσώπους της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθώντας την ακόλουθη διαδικασία:

Η διαδικασία του iAsk&Watch αποτελείται από 3 στάδια.
1. Στο πρώτο στάδιο, μπορείς να υποβάλεις τις ερωτήσεις σου.
2. Στο δεύτερο στάδιο, ψηφίζεις τα ερωτήματα, όπως ομαδοποιήθηκαν από τη διαχειριστική ομάδα του iSYRIZA. Κάθε μέλος θα ψηφίζει τα ερωτήματα τα οποία επιθυμεί να απαντηθούν και τα περισσότερα σε ψήφους ερωτήματα, είναι εν τέλει και αυτά που θα απαντηθούν.
3. Τέλος στο τρίτο στάδιο, θα πραγματοποιείται η πρώτη μετάδοση του video με τις απαντήσεις των εκπροσώπων της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.
 

tags: iAsk&Watch

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)