to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:01 | 08.02.2020

Πολιτική

Εν μέσω εσωκομματικής αναταραχής: Περιοδεία - αστραπή Μητσοτάκη στην Κρήτη

Κείμενο με εκατοντάδες (ήδη) υπογραφές από στελέχη και μέλη της οργάνωσης της ΝΔ στο Ηράκλειο τα οποία δηλώνουν την αποχώρησή τους διαφωνώντας με σειρά χειρισμών, διακινείται ενόψει της σημερινής επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κρήτη


Μονοήμερη περιοδεία εξπρές στην Κρήτη πραγματοποιεί σήμερα, Σάββατο 8/2 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω κύματος διαμαρτυριών ή αποχωρήσεων στην Κρήτη και στις οργανώσεις της ΝΔ.

Όπως αποκάλυψε το Candiadoc, στο Ηράκλειο ήδη υπογράφεται κείμενο με περισσότερες από 400 υπογραφές μελών και στελεχών της ΝΔ που απειλούν με αποχώρηση ως αντίδραση σε πολλές επιλογές της κυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη το πρωί στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι.  «Το αεροδρόμιο αυτό θα είναι το καλύτερο αεροδρόμιο στη χώρα. Το πιο σύγχρονο, το πιο φιλικό προς το περιβάλλον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι «δεν σταματάμε εδώ. Σειρά παίρνουν άλλα 23 αεροδρόμια, για τα οποία θα υπάρξουν σύντομα ανακοινώσεις με βάση τον κυβερνητικό σχεδιασμό».

Το έργο θα ολοκληρωθεί σε βάθος πενταετίας και όταν ανοίξει τις πύλες του θα διακοπεί η λειτουργία του σημερινού αεροδρομίου Ηρακλείου.

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Ηγουμενίδης: Άκρως «επιτελική» η διάσταση θέσεων Υπουργού και Υφυπουργού Υποδομών για το «Νίκος Καζαντζάκης»

Εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την πόλη του Ρεθύμνου και αμέσως μετά, στις 17:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Ακρωτήρι της Σούδας. Στις 18:30, ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια Χανίων και στη συνέχεια το Δημαρχείο της πόλης.

Όπως σχολιάζει σχετικά το inotos.gr, ο πρωθυπουργός έρχεται σήμερα στην Κρήτη για να θεμελιώσει, λέει, ένα έργο που οι κυβερνήσεις του κόμματος του το είχαν μετατρέψει για πολλά χρόνια σε …ανέκδοτο. Στο ίδιο ανέκδοτο βέβαια συμπληρώθηκε και ο ΒΟΑΚ, που σήμερα θα του προσθέσει, πάλι για επικοινωνιακούς λόγους, άλλη μια κωμική πινελιά καθώς οποιαδήποτε εξαγγελία του για το δρόμο που σκοτώνει θα παραπέμπεται σε βάθος χρόνου...

Τον πρωθυπουργό στην τελετή θεμελίωσης του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης, στο Καστέλι αλλά και στην περιοδεία του, θα συνοδεύουν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)