to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:01 | 02.02.2020

Πολιτική

Σχεδόν αίθριος ο καιρός σήμερα Κυριακή, ανεβασμένη και η θερμοκρασία

Λίγες νεφώσεις σήμερα, παροδικά αυξημένες στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις βραδινές ώρες.


 Κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη, με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην Αττική, με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσσαλονίκη. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, παροδικά αυξημένες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλία, Αν. Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυλάδες και την Κρήτη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη τις βραδινές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου τις βραδινές ώρες.

Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Δευτέρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, κυρίως στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

tags: καιρός

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)