to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:22 | 23.01.2020

Πολιτική

Μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο με Τσακαλώτο - Φίλη (φωτό-βίντεο)

Στην Κόρινθο παρευρέθηκαν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, δύο πρώην υπουργοί και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Φίλης. Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Η Εποχή» και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους Κορίνθιους πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου


Στην Κόρινθο παρευρέθηκαν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, δύο πρώην Υπουργοί και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Νίκος Φίλης. Επισκέφθηκαν τα νέα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και αργότερα κατευθυνόμενοι προς το Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου για την προγραμματισμένη εκδήλωση, περπάτησαν για λίγο στο κέντρο της πόλης συζητώντας με πολίτες.

Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Η Εποχή» και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης απ΄τους Κορίνθιους πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του θεάτρου θέλοντας να ενημερωθούν για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις τέσσερις μήνες πριν το Συνέδριο του κόμματος. Στο πάνελ της εκδήλωσης και δύο μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σπύρος Δανέλλης και η Έφη Καλαμαρά.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης μίλησαν στην κάμερα του sfedona.gr, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μίλησε στη Νάνσυ Γιαννιδάκη για τον διαχωρισμό δεξιάς και αριστεράς, το διακύβευμα για το «Δεύτερη φορά Αριστερά» καθώς επίσης δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική για τις πολιτικές της κυβέρνησης και το κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο που αποφέρουν. 

 Απ΄τον πρώην Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, έχοντας θέμα επικαιρότητας τη σύγκρουση του στη Βουλή με τη νυν υπουργό Νίκη Κεραμέως, σαφώς και ζητήσαμε την τοποθέτησή του  για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που φέρνει αλλαγές στην ισοδυναμία των πτυχίων δημόσιων και ιδιωτικών Σχολών. Ο κ. Φίλης μίλησε για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ και απεύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενώσουν δυνάμεις για να ανατρέψουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, το καταστροφικό έργο της Νέας Δημοκρατίας.

Φανερά ικανοποιημένος για την εξωστρέφεια που παρουσιάζει τον τελευταίο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός, μίλησε για τις προσπάθειες διερεύνησης του κόμματος στην κοινωνία, τις εσωτερικές διεργασίες, τους στόχους αλλά και τις αρχές της αριστεράς που είναι ο δρόμος της νίκης, όπως τόνισε.

αναδημοσίευση από sfedona.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)