to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:32 | 20.01.2020

Πολιτική

12.000 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εγκρίνει τη δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000 ευρώ για τη σχετική εκδήλωση - «Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα» απαντά η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, στις πηγές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που κάνουν λόγο για μικροπολιτική


Από… χρυσάφι φαίνεται ότι είναι η πρωτοχρονιάτικη πίτα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς η σχετική εκδήλωση έχει συνολικό κόστος 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εγκρίνει τη δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000,00 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ειδικός φορέας 1029 - 101. - 0000000, Λογαριασμός 2420906001- οικ. έτους 2020 για την «κάλυψη της δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ οικ. έτους 2020».

Τι απαντούν πηγές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης:

Ειδικότερα, οι εν λόγω κύκλοι επεσήμαναν πως «δεν έχει τέλος η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, ελλείψει αντιπολιτευτικών θέσεων και επιχειρημάτων χρησιμοποιεί ακόμη και ατυχείς δηλώσεις μικρομεσαίων στελεχών του για να κάνει μικροπολιτική».

«Χαρακτηριστική περίπτωση η προσπάθεια της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου η οποία με ανάρτηση στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την πίτα που έκοψε στο γραφείο της με τους λιγοστούς συνεργάτες της και η οποία κόστισε, όπως υποστηρίζει, 30 ευρώ με την πρωτοβουλία της νυν ηγεσίας του υπουργείου να διοργανώσει εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας προσκαλώντας τους 750 εργαζόμενους του υπουργείου σε όλη την Αθήνα», τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα 12.000 ευρώ που εγκρίθηκαν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αντιστοιχούν σε 16 ευρώ ανά προσκεκλημένο εργαζόμενο, ένα ποσό το οποίο κύκλοι του υπουργείου χαρακτηρίζουν «ελάχιστη προσφορά για όλους αυτούς τους ανθρώπους που μοχθούν καθημερινά για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της χώρας μας».

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, απαντά στις πηγές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης:

Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ απαντά στην δημοσίευσή μου για το κόστος της κοπής της βασιλόπιτας λέγοντας πως είναι μια προσφορά προς τους εργαζόμενους του υπουργείου, που στοίχισε 12.000 ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο.
Όποιος θέλει να κάνει φιέστες για την προσωπική του προβολή να τις κάνει με δικά του έξοδα και όχι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Τα χρήματα αυτά ανήκουν στον ελληνικό λαό και οφείλουμε όλοι να τα σεβόμαστε.
Από κάτι τέτοια "μεγαλοστελέχη" σαν της σημερινής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ και τις πρακτικές τους χρεοκόπησε η χώρα και οδηγήθηκε στα μνημόνια.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)