to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:00 | 19.01.2020

Αθλητισμός

FIFA: Οι αριθμοί που «σημάδεψαν» την εβδομάδα

Από τον Αγουέρο, στον Ιμπραϊμοβιτς και τον Σέρχιο Ράμος, από τον Ζιντάν στον Ζόρντι Κρόιφ, από την Λάτσιο στην ΑΕΚ Λάρνακας και τους Μάρινερς


Από τον Αγουέρο, στον Ιμπραϊμοβιτς και τον Σέρχιο Ράμος, από τον Ζιντάν στον Ζόρντι Κρόιφ, από την Λάτσιο στην ΑΕΚ Λάρνακας και τους Μάρινερς, αυτοί είναι ο αριθμοί που σημάδεψαν την περασμένη αγωνιστική εβδομάδα, όπως τους παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA:

99 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα-έδειχνε το ρολόι όταν οι Μάρινερς, οι οποίοι έχαναν έως το 90+4΄, κατάφεραν να νικήσουν με 3-2 τη Μελβούρνη. Δύο πέναλτι από τον Ματ Σίμον, ο οποίος δεν είχε σκοράρει στην A-League από τον Απρίλιο, μετέτρεψαν την ήττα σε νίκη.

32-τα χρόνια μετά την τελευταία φορά που ένας μη Νότιο Αμερικάνος προπονητής- ο Γιουγκοσλάβος Ντούσαν Ντράσκοβιτς- κάθησε στο πάγκο του Ισημερινού, μέχρι που ανακοινώθηκε ο Ολλανδός Ζόρντι Κρόιφ. Ο 45χρονος τεχνικός, έγινε ο τέταρτος μη Νότιοαμερικανός προπονητής  που θα καθοδηγήσει μία χώρα της CONMEBOL αυτόν τον αιώνα μετά τον Τσέζαρε Μαλντίνι (Ιταλός για την Παραγουάη), τον Χαβιέρ Αθκαργκόρτα (Ισπανός για τη Βολιβία) και τον Κάρλος Κεϊρόζ (Πορτογάλος για την Κολομβία).

20-τα γκολ στα 16 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για την ΑΕΚ Λάρνακας είναι αυτά που σημείωσε ο Ιβάν Τριτσκόφσκι. Τα τέσσερα γκολ του απέναντι στον Εθνικό Άχνας, βοήθησαν την ανατροπή (5-2), μιας και ήταν πίσω δύο γκολ στο σκορ στο ημίχρονο.

18-τα γκολ στα 19 τελευταία παιχνίδια της για την Τσέλσι από την Μπεντ Ίγκλαντ. Αν οι Blues αποφύγουν την ήττα από την Άρσεναλ την Κυριακή, θα ολοκληρώσουν τους τελευταίους 12 μήνες χωρίς να χάσουν στη Super League γυναικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

tags: FIFA

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)