to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:47 | 13.01.2020

πηγή: kontranews.gr

Πολιτική

Η Λυκούδη, οι αμβλώσεις, το μετρό και ο Κώστας Μπακογιάννης

Της Καλλιόπης Κούγια


Μετά το σάλο με την αφίσα κατά των αμβλώσεων - η οποία τελικά θα κατέβει - έρχεται στο φως μια αποκάλυψη.

Η Γενική Γραμματέας της Aνωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, η οποία στηρίζει το κίνημα "Αφήστε με να ζήσω"  είναι η Δήμητρα - Ινές Αγγελή - Λυκούδη, η  οποία φαίνεται να είναι "μέσα στα πράγματα" καθώς η ίδια, για όσους δεν θυμούνται, είναι δημοτική σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη (σ.σ.: και τοποθετημένη πλέον στην έμμισθη θέση της προέδρου της διαδημοτικής εταιρείας "Αθηναϊκό Αέριο Α.Ε.", αφού είχε παραιτηθεί από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου για το παιδί), και συχνά - πυκνά απασχολεί τα μέσα με τις..."παρεμβάσεις" της.

Θυμίζουμε ότι η σύμβουλος του δημάρχου Αθηναίων Δήμητρα - Ινές Αγγελή - Λυκούδη είχε μιλήσει στη ρατσιστική σύναξη πριν από το πογκρόμ της Αθήνας το 2011, που είχε αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ένας άνθρωπος, ενώ μάλιστα επί των ημερών της έχει ήδη προλάβει να συνδέσει το όνομά της με την απόφαση για το κλείσιμο του πακιστανικού σχολείου στα Σεπόλια.

"Και να που η πλατεία Βικτωρίας, με αυτές τις τρεις μικρές κινητοποιήσεις, είναι άδεια σήμερα, είναι καθαρή, μόνο περιστέρια. Αυτό είναι το ξεκίνημα να καθαρίσει όλη περιοχή”, έλεγε μεταξύ άλλων σε ομιλία της η γ.γ Aνωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος και δημοτική σύμβουλος Αγγελικη Λυκούδη, στις 12 Μαΐου 2011. Στη Βικτώρια, εκείνη τη μέρα δήθεν αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική της πλατεία και την είχαν αδειάσει από ανθρώπους για να τη γεμίσουν με μίσος.

Σήμερα, με ένα "βεβαρημένο ιστορικό" η κυρία Λυκούδη, στηρίζει τον αγώνα κατά των αμβλώσεων μαζί με την ΣΤΑΣΥ αλλα και όσους αγαπούν όπως φαινεται τον μεσαίωνα, και θέλουν να αλλάξουν ένα συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα (Νόμος 1609/1986, σε ισχύ από τις 3 Ιουλίου 1986) χαρακτηρίζοντας το ως "έγκλημα"...

Άραγε ο δήμαρχος Αθηναίων συμφωνεί με τις θέσεις της δημοτικής του συμβούλου και του "αφήστε με να ζησω" για τις αμβλώσεις;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)