to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:12 | 28.12.2019

Πολιτισμός

Σάββατο 28/12: Παζάρι βιβλίων των εκδόσεων Εκτός Γραμμής

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ, στην Πολιτική-Πολιτιστική Λέσχη Εκτός Γραμμής, Στρατηγοπούλου 7 & Μαυρικίου


To σχετικό κάλεσμα:

Πυρετώδεις προετοιμασίες λαμβάνουν χώρα στα κεντρικά των εκδόσεων Εκτός Γραμμής προκειμένου όλα να είναι έτοιμα, αλφαδιασμένα και λαμπερά για το 4o παζάρι βιβλίων, που έχει γίνει πια ο αγαπημένος τρόπος να περνάμε το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς!

Όπου τα βιβλία των εκδόσεων Εκτός Γραμμής και τα αρχειακά τεύχη του περιοδικού μας στήνουν πηγαδάκια και απρόβλεπτες συμμαχίες με ατρόμητες ηρωίδες, σχολαστικούς ντετέκτιβ, ατίθασους στίχους, μυθιστορίες, παραμύθια και δεινοσαύρους. Σχεδιάζουν επιμελώς και με στρατηγικό βλέμμα να καταλάβουν τις βιβλιοθήκες όλων μας εξοπλίζοντάς μας ποικιλοτρόπως για τη νέα χρονιά!

Κι αν ήσασταν κι αν δεν ήσασταν καλά παιδιά τη χρονιά που πέρασε, είναι απολύτως αδιάφορο. Ευτυχώς στο γνωστό νεοκλασικό των οδών Στρατηγοπούλου & Μαυρικίου δεν έχουμε κανέναν judgmental τύπο να αποφασίζει ποια θα πάρει βιβλίο και ποιος όχι! Με αντίτιμο ανάλογο των καιρών και δυσανάλογο των αποκτημάτων, υπάρχουν βιβλία για όλες και όλους.

Και εκτός από αυτά, θα έχουμε κεράσματα να γλυκαθούμε και ποτά να ζεσταθούμε, μουσική και ⎼ως συνήθως⎼ ανεξάντλητη διάθεση για κουβέντα! Καταναλώνετε με δική σας ευθύνη· εμείς αναλαμβάνουμε μονάχα την ευθύνη να συναντηθούμε ή να ξαναβρεθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και σχέδια, να αποδράσουμε για λίγο σε κόσμους παράξενους, για να τους φέρουμε στο σήμερα.

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ

στην Πολιτική-Πολιτιστική Λέσχη Εκτός Γραμμής,

Στρατηγοπούλου 7 & Μαυρικίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)