to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:22 | 18.12.2019

Κοινωνία

Να τους χαίρεται ο Χρυσοχοϊδης: Κουκούλα στο κεφάλι συλληφθέντα έβαλαν οι αστυνομικοί

Στη φωτογραφία που δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα Nooz.gr, διακρίνεται άτομο στην ταράτσα κτιρίου των Πετραλώνων να έχει συλληφθεί από τους άντρες της ΟΠΚΕ με κουκούλα στο κεφάλι (!).


Στη φωτογραφία  που δημοσιεύει το nooz.gr εμφανίζεται άτομο που έχουν συλλάβει οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, με κουκούλα ή κάποιο ύφασμα να καλύπτει το κεφάλι του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, κατά την επιχείρηση εκκένωσης τριων καταλήψεων στα Πετράλωνα, από δυνάμεις ΟΠΚΕ και ΜΑΤ, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να μπουν σε γειτονικό σπίτι σε μια τουλάχιστον περίπτωση, στην οδό Ματρόζου, όπου τους ζητήθηκε από τους ενοίκους να επιδείξουν άδεια εισαγγελέα. Το αποτέλεσμα ήταν να απειλήσουν τη γυναίκα που διέμενε στο σπίτι, όπως η ίδια κατήγγειλε, και να συλλάβουν τον άντρα και τον γιο της στην ταράτσα του κτιρίου.

Στη φωτογραφία του Nooz.gr διακρίνονται οι οπλισμένοι «ως τα δόντια» άντρες της ΟΠΚΕ να έχουν άτομα με χειροπέδες σε ταράτσα κτιρίου - άγνωστο ποιου, πρόκειται πιθανότατα για το γειτονικό στην κατάληψη της Ματρόζου  -, εκ των οποίων το ένα, πιθανότατα γυναίκα, έχει κουκούλα στο κεφάλι, είναι δεμένη πισθάγκωνα, είναι πιθανότατα ξυπόλητη και είναι εμφανές ότι σύρθηκε ως εκεί φορώντας ρούχα που δεν την προστατεύουν από το κρύο της πολύ πρωινής ώρας.

Σε άλλο βίντεο, στην ίδια ταράτσα, εμφανίζονται οι τρεις συλληφθέντες περικυκλωμένοι από την ΟΠΚΕ:

Εάν τελικά, αποδειχθεί ότι η αστυνομία πλέον - εκτός από το να μπαίνει σε γειτονικά σπίτια - φοράει και κουκούλες στους συλληφθέντες, μεταφέροντας τις πρακτικές του Γκουαντάναμο μέσα στα Πετράλωνα, η ηγεσία αστυνομίας και υπουργείου οφείλει να δώσει μερικές πολύ σοβαρές εξηγήσεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)