to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:01 | 16.12.2019

Πολιτική

Αμηχανία Μητσοτάκη, έκθετο αφήνει τον Καραμανλή - «Εσωκομματικό ξεκαθάρισμα» βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Τα ελληνοτουρκικά αποτελούν πολύ σοβαρό ζήτημα για να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακές πομφόλυγες και ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών», ανέφεραν την Δευτέρα μεταξύ άλλων πηγές του ΣΥΡΙΖΑ


Ακάλυπτο αφήνει για δεύτερη ημέρα τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το άρθρο του Κώστα Σημίτη στα Νέα.

Μόνο μια φωνή υπεράσπισης ακούστηκε και αυτό ο καραμανλικός αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Κουμουτσάκος υπερασπίστηκε τον Κ. Καραμανλή και αυτό εξαιτίας της στενής συνεργασίας του στο παρελθόν με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Πέτρο Μολυβιάτη.

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει στελεχώσει την κυβέρνησή του από στελέχη του γνωστού «εκσυγχρονιστικού» μπλοκ και είναι λογικό να μην θέλει να πυροδοτήσει έναν εσωκομματικό εμφύλιο.

ΣΥΡΙΖΑ: Εν εξελίξει "ξεκαθάρισμα" στο εσωτερικό της κυβέρνησης

«Την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει δυστυχώς να εκμεταλλευθεί τα ελληνοτουρκικά για να λύσει τα εσωκομματικά του», αναφέρουν από την πλευρά τους πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η επιλογή της εφημερίδας «Τα Νέα» ιδιοκτησίας γνωστού υποστηρικτή του κ. Μητσοτάκη, να αλλοιώσει τον τίτλο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά για να πλήξει έναν άλλον πρώην Πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή, επιβεβαιώνει το εν εξελίξει ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με φόντο τη συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», συνεχίζουν.

«Καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να λύσει τα εσωκομματικά του σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο πέραν των κρίσιμων εθνικών θεμάτων και να μην κάνει το πρόβλημα της ΝΔ πρόβλημα της χώρας.

Την ίδια ώρα η διαρροή των κανόνων εμπλοκής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε όλες τις κυριακάτικες φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, δείχνουν δυστυχώς πως η κυβέρνηση εξετάζει μέχρι και μείζονα εθνικά θέματα με όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας.

Τα ελληνοτουρκικά αποτελούν πολύ σοβαρό ζήτημα για να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακές πομφόλυγες και ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)