to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:53 | 10.12.2019

Κοινωνία

Επίθεση σε 10χρονο σε σχολείο της Αθήνας με... ακροδεξιό άρωμα - Σχηματίστηκε δικογραφία

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του ethnos.gr, το παιδί δέχτηκε επίθεση από πατέρα συμμαθήτριάς του. Το θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν πατέρας μαθήτριας πλησίασε τον 10χρονο και τον χτύπησε.


Δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, σε βάρος 53χρονου πατέρα 11χρονης μαθήτριας του δημοτικού, ο οποίος χτύπησε 11χρονο μαθητή από τις Φιλιππίνες, επειδή μάλωσε με την κόρη του.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, 6-12-2019 έξω από το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο 53χρονος χτύπησε τον 11χρονο, γιατί μέσα στην τάξη έριξε ένα μπουκάλι με νερό, με αποτέλεσμα να βραχεί η κόρη του.

Οι γονείς του παιδιού και η διευθύντρια του σχολείου μετέβησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του δράστη, ο οποίος κρυβόταν για σχεδόν δύο ημέρες για να μη συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι αστυνομικοί τον αναζήτησαν στο σπίτι του και στα πιθανά σημεία όπου θα μπορούσε να βρίσκεται αλλά μάταια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μαθητής από τις Φιλιππίνες έπαιζε την περασμένη Πέμπτη μαζί με την κόρη του δράστη στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργήθηκε κάποια παρεξήγηση ανάμεσα στα παιδιά. Την επόμενη ημέρα έφτασε στο σχόλασμα των παιδιών ο πατέρας της μαθήτριας με άγριες διαθέσεις. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι χτύπησε το παιδί, παρουσία μαρτύρων.

Σύμφωνα με ανθρώπους του σχολείου που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ο δράστης είναι γνωστός για τις ακροδεξιές του απόψεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)