to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:42 | 27.11.2019

Πολιτική

Φ. Δεστεμπασίδης: Με έχουν στοχοποιήσει Λοβέρδος, Αβραμόπουλος, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Μανιαδάκης και Φρουζής

Σε μια σειρά πολύ σημαντικών αποκαλύψεων προέβη, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας της Νοβάρτις.


Κατά την εξέταση του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης τόνισε πως η υπόθεση Νοβάρτις είναι σκάνδαλο και η Δικαιοσύνη πράττει σωστά που το ερευνά. Επίσης υπογράμμισε πως έχει στοχοποιηθεί από κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, κατονομάζοντας τους Ανδ. Λοβέρδο, Δ. Αβραμόπουλο, Αδ. Γεωργιάδη, Αντ. Σαμαρά αλλά και τα πρώην στελέχη της Νοβάρτις Κ. Φρουζή και Ν. Μανιαδάκη, προκειμένου να μη μιλήσει για όσα ξέρει για το σκάνδαλο Νοβάρτις στη Δικαιοσύνη!


Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Φ. Δεστεμπασίδης έκανε λόγο για στοχοποίηση του και από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ.
Όταν του ζητήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το τι εννοεί περί εκφοβισμού, ο μάρτυρας δήλωσε:Τι είναι εκφοβισμός; Θέλετε να παίξουμε το βίντεο στο youtubeπου ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι ο Δεστεμπασίδης είναι προστατευόμενος μάρτυρας;


Σύμφωνα με τις παραπάνω πηγές, ο κ. Δεστεμπασίδης δήλωσε πως, εφόσον έχει κληθεί σε μια Προανακριτική Επιτροπή που έχει ως αντικείμενο τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών του Δ. Παπαγγελόπουλου για στήσιμο σκευωρίας, δεν επιθυμούσε να καταθέσει στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, την οποία ο ίδιος, όπως προαναφέρθηκε, χαρακτήρισε ως σκάνδαλο.


Πρώτη κατάθεση για την υπόθεση Νοβάρτις
Ξεκινώντας την κατάθεση του, απάντησε αρνητικά, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν στην Προανακριτική Επιτροπή, σχετικά με το αν έχει ξανακαταθέσει για την υπόθεση. Ο κ. Δεστεμπασίδης ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα εμφανιζόταν ως ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες, δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που καταθέτει για την υπόθεση Νοβάρτις. 
Αναλυτικότερα, σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω πηγές, ο κ. Δεστεμπασίδης δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά που δίνει κατάθεση για το σκάνδαλο Νοβάρτις. Πρόσθεσε δε πως ούτε έχει κληθεί ούτε έχει προσεγγιστεί από εισαγγελείς κατά το παρελθόν για το θέμα.
Σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω πηγές, οι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που συμμετέχουν στην Προανακριτική επιχείρησαν να απαξιώσουν την κατάθεση του κ. Δεστεμπασίδη ισχυριζόμενοι πως αυτή πρέπει να σταλεί στους εισαγγελείς. Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή, καθότι αβάσιμη, δεν τελεσφόρησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φ. Δεστεμπασίδης: Πρώτη φορά καταθέτω για την υπόθεση Νοβάρτις

Σκάνδαλο Novartis: Αμερικανική παρέμβαση για εκφοβισμό των Ελλήνων προστατευόμενων μαρτύρων

tags: Novartis

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)