to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η Ν.Δ. και ο ακτιβισμός του χοιρινού

Το ζήτημα ξεφεύγει πλέον από τη διαχείριση του προσφυγικού. Γίνεται μια υπόθεση παράνοιας και ψεκασμού, όπου διάφοροι -που τους ξέραμε και από τα συλλαλητήρια για το μακεδονικό- ξεσπαθώνουν τώρα κατά του Σόρος που θέλει την παγκοσμιοποίηση...


Το ζήτημα ξεφεύγει πλέον από τη διαχείριση του προσφυγικού. Γίνεται μια υπόθεση παράνοιας και ψεκασμού, όπου διάφοροι -που τους ξέραμε και από τα συλλαλητήρια για το μακεδονικό- ξεσπαθώνουν τώρα κατά του Σόρος που θέλει την παγκοσμιοποίηση, του Ερντογάν που μας στέλνει καράβια με «λαθροέποικους - ισλαμοφασίστες» και κατά όλων αυτών που θέλουν να αλλοιώσουν τον ελληνοχριστιανικό μας πολιτισμό ή την αρχαιοελληνική μας καθαρότητα ή τον πολιτισμό και τις αξίες της Ευρώπης - κατά περίπτωση.

Είναι η τοπική Ακροδεξιά, πού μετά από την άμπωτη του μακεδονικού ανασυγκροτείται, με την κάλυψη των τοπικών δημάρχων, και απειλεί να πάρει τις καραμπίνες, για να μην φιλοξενηθούν 200 άνθρωποι σε μια πόλη 5.500 κατοίκων.

Και τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα όταν κορυφαία στελέχη χαϊδολογάνε αναίσχυντα τις τοπικές Κου Κλουξ Κλαν και υπερασπίζονται «τις διατροφικές τους συνήθειες» παριστάνοντας ότι δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς παίζεται - και κλείνοντας το ματάκι στους ελληνόψυχους ακτιβιστές του χοιρινού.

Την ίδια στιγμή, η επίσημη Νέα Δημοκρατία κάνει επικλήσεις, όχι στον ανθρωπισμό και την αξιοπρέπεια ολόκληρης της κοινωνίας, αλλά στον πατριωτισμό των ακροδεξιών με τις περικεφαλαίες (στηρίξετε τους ακρίτες των νησιών μας...), πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να τελεσφορήσει.

Ούτε μισή κουβέντα καταγγελίας γι' αυτά τα αίσχη, συνέχεια των αθλιοτήτων του 2016 με τις γουρουνοκεφαλές, ούτε μισή κουβέντα για τις μικρές ομάδες ακροδεξιών που χειραγωγούν και εκβιάζουν ολόκληρες τοπικές κοινωνίες.

Η Ν.Δ. είναι ανίκανη να διαχειριστεί το προσφυγικό. Τώρα αποδεικνύει ότι είναι ανίκανη να διαχειριστεί ακόμα και την ανικανότητά της.

Και αυτό είναι επικίνδυνο, γιατί μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)