to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:24 | 31.10.2019

Πολιτική

Οι γραφικοί ακροδεξιοί της «Ελλ. Λύσης» θέλουν τους πρόσφυγες σε ακατοίκητα νησιά

Με τις γνωστές ακροδεξιές - πλην όμως υιοθετούμενες ενίοτε και από στελέχη πρώτης γραμμής της ΝΔ - φανφάρες περί «εισβολής λαθρομεταναστών»


Ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης [στη φωτ. επάνω με τον «αρχηγό» του Κυρ. Βελόπουλο, από την εποχή που τον καλούσε σε εκπομπές του], μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια υποστήριξε ότι «το νομοσχέδιο προστατεύει τους λαθρομετανάστες» (!), ενώ με το γνωστό ακροδεξιό μοτίβο έσπευσε να «χαϊδέψει αυτιά», λέγοντας πως «το νομοσχέδιο,αντί να λύσει προβλήματα θα επιφέρει τεράστια ζημιά στην ελληνική κοινωνία (...) Είναι ένα νομοσχέδιο που δεν δίνει καμία λύση στο τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στην πατρίδα μας. Το πνεύμα του είναι η ενσωμάτωση στην ελληνική κοινωνία όλων των αλλοδαπών -είτε είναι πρόσφυγες είτε παράνομοι λαθρομετανάστες που εισβάλουν βίαια στη χώρα μας». 

Στη γραφικότητα του βουλευτή του κόμματος Βελόπουλου προστέθηκε η γνωστή, προβλέψιμη αναφορά στη «φύλαξη των συνόρων»: «Τα σύνορα της χώρας προστατεύονται βάσει του Συντάγματός μας και δεν μπορεί να αφήνουμε ελεύθερα να εισβάλουν στη χώρα μας λαθρομετανάστες και να τους παρέχουμε ιδιαίτερο καθεστώς προστασίας. Όσοι έρχονται μέσα θα εγκλωβίζονται και θα παραμένουν εδώ. Κανείς δεν θα φεύγει», υποστήριξε ο κ. Μυλωνάκης.

«Αυτό το νομοσχέδιο φέρνει μόνο δικαιώματα όσων εισβάλουν παράνομα στη χώρα μας. Μην τους φέρνετε μέσα στον κοινωνικό ιστό. Τον καταστρέφετε. Βάλτε τους σε ακατοίκητα νησιά και εφόσον δεν δικαιούνται άσυλο να επιστρέφουν στις πατρίδες τους», ήταν η ακροδεξιά κορύφωση όσων είπε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης.

Πληροφορίες από ΑΠΕ_ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)