to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:16 | 22.10.2019

πηγή: ΣτοΚόκκινο

Πολιτική

Χ. Μαμουλάκης: Σε δύσκολη θέση η ΝΔ ξανά για το σκάνδαλο της NOVARTIS

Για το διεθνές σκάνδαλο παγκόσμιας εμβέλειας της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS και το ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η ιταλόφωνη κρατική τηλεόραση της Ελβετίας (RSI) μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης


Για το διεθνές σκάνδαλο παγκόσμιας εμβέλειας της φαρμακοβιομηχανίας NOVARTIS και το ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η ιταλόφωνη κρατική τηλεόραση της Ελβετίας (RSI) μίλησε Στο Κόκκινο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος τόνισε ότι είναι σε δύσκολη θέση η κυβέρνηση της ΝΔ εξαιτίας του πλήθους των αποκαλύψεων για τον χρηματισμό πολιτικών στελεχών (και όχι μόνο) στη χώρα μας, καθώς τα περί «σκευωρίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων δεν μπορούν να σταθούν.

Στον Νίκο Σβέρκο ο κ. Μαμουλάκης εξήγησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιμείνει καθώς αυτό είναι και το διαχρονικό αίτημα του κόσμου καθώς ειδικά μετά την περίοδο της κρίσης ζητάει να μάθει και να δει σε όλη του τη διάσταση το συγκεκριμένο σκάνδαλο.

Ο βουλευτής μίλησε και για την «πολιτική απάτη» της Νέας Δημοκρατίας και για τις κυβιστήσεις από το Μακεδονικό έως τις μειώσεις φόρων που είχε υποσχεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξήγησε ότι από την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2020 είχαν επισημάνει από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν και οι προχειρότητες της κυβέρνησης οδηγούν σε συνθήκες του παρελθόντος. Ο δημοσιονομικός χώρος που υπάρχει είναι από τα κεκτημένα τα οποία δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ο κ. Μαμουλάκης.

Για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης μια «ιστορική εκκρεμότητα», όπως τον χαρακτήρισε,  ένα μείζονος σημασία έργο που δεν έγινε εδώ και 40 χρόνια ο κ. Μαμουλάκης τόνισε πως επί ΣΥΡΙΖΑ επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες και εκπονήθηκαν οι μελέτες, ξεκίνησαν οι διαγωνισμοί.

Προβληματίζουν οι προσεγγίσεις που κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ για το έργο καθώς οδηγεί σε περαιτέρω καθυστερήσεις και στην Κρήτη για το ζήτημα υπάρχει αναβρασμός εξαιτίας των όσων κάνει το αρμόδιο υπουργείο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)