to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:43 | 21.10.2019

Πολιτική

Χρ. Γιαννούλης: «Οι σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία μόνο κανονικότητα δεν είναι»

«Για πρώτη φορά μετά από χρόνια γονείς και μαθητές βγαίνουν ξανά στους δρόμους γιατί υπάρχουν κενά στα σχολεία. Οι σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία μόνο κανονικότητα δεν είναι» τόνισε ο Χρ. Γιαννούλης.


Στην εκπομπή “Μεταξύ σοβαρού και αστείου” του Δημήτρη Κουκλουμπέρη φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο 105,5” ο Χρ. Γιαννούλης δήλωσε μεταξύ άλλων:


Για τις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία
Άφωνη η ελληνική πλευρά στη Σύνοδο Κορυφής. Παρακολουθούσε τη Δανία, την Ολλανδία και τη Γαλλία να διαπραγματεύονται την τύχη των Βαλκανίων. Δεν αντέδρασε ούτε στην πρόταση της Ιταλίας να υπάρξει ένα δεύτερο στάδιο επανεξέτασης του θέματος το Νοέμβριο, για να το ζήτημα με το βέτο Μακρόν.
Ελπίζω ο κύριος Μητσοτάκης να βρει το αναγκαίο πολιτικό θάρρος, να αναλάβει το πολιτικό κόστος και να δώσει να καταλάβουν όλοι ότι η ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή η συζήτηση για την ακύρωσή της, λόγω πιέσεων των απέναντι εθνικιστών, θα είναι πραγματικά ένα μεγάλο πλήγμα στην ευρωπαϊκή ταυτότητα της Ελλάδας. Με εύκολες δημαγωγίες και ρητορείες κερδίζεις ψήφους στις εκλογές. Τον τόπο σου όμως δεν τον βοηθάς.

Για την έφοδο των αστυνομικών σε κινηματογράφους
Οπισθοδρομικά, άκομψα και κακόγουστα τα δείγματα γραφής της Νέας Δημοκρατίας σε μικρά και μεγάλα θέματα της καθημερινότητας του πολίτη.
Δε θα μας κάνει εντύπωση αν από αύριο έρχονται οι “πάνθηρες” του κ. Χρυσοχοΐδη στα σπίτια μας, να δουν αν κοιμούνται στις 9 η ώρα τα παιδιά μας.

Για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία
Για πρώτη φορά μετά από χρόνια γονείς και μαθητές βγαίνουν ξανά στους δρόμους γιατί υπάρχουν κενά στα σχολεία. Οι σοβαρές ελλείψεις στα σχολεία μόνο κανονικότητα δεν είναι.

Για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ
Για όσους συμμετέχουν στην πολιτική, συνήθως υπάρχει ο ψόγος, ότι το κάνουν για προσωπικό συμφέρον Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι. Κάποιοι συμμετέχουμε στην πολιτική γιατί έχουμε την ελπίδα, την προσδοκία να παραχθούν ιδέες, να δρομολογηθούν πολιτικές που θα αφορούν τη ζωή μας και το μέλλον του τόπου μας.
Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας γίνονται μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή καταλαβαίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μία ουσιαστική πολιτική πρόταση και μπορεί να μετεξελιχθεί στο βασικό πυλώνα της προοδευτικής παράταξης. Και επειδή ζουν τα απρόβλεπτα και αδιανόητα της καθημερινότητας που μας επιφυλάσει η Νέα Δημοκρατία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)