to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:54 | 30.09.2019

Πολιτική

Γ. Βαρεμένος για Κ. Καραμανλή: Μέχρι και το χαρτί του βέτο για τη Β. Μακεδονία σκέφτονται

«Είναι σοβαρή αυτή η κυβέρνηση, που προκειμένου να καλύψει την κοροϊδία του ελληνικού λαού στο θέμα της Συμφωνίας, καταφεύγει σε άλλη μια κοροϊδία;»


Αναλυτικά το σχόλιο του Γιώργου Βαρεμένου, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, για τη σημερινή συνέντευξη του Κ. Καραμανλή:

Μέχρι και το χαρτί του βέτο για τη Βόρεια Μακεδονία σκέφτονται, όπως δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλής. Ποιοι ακριβώς το σκέφτονται; Ο κ. Μητσοτάκης; Ο κ. Δένδιας; Ο κ. Παναγιωτόπουλος; Ο κ. Βαρβιτσιώτης; Το ξέρουν άραγε ότι το σκέφτονται ή θα τους το αποκαλύψει ο βαθυστόχαστος κ. Υπουργός;
Είναι σοβαρή αυτή η κυβέρνηση, που προκειμένου να καλύψει την κοροϊδία του ελληνικού λαού στο θέμα της Συμφωνίας, καταφεύγει σε άλλη μια κοροϊδία;
Για το θέμα των Οδικών Αξόνων Πάτρα-Πύργος και ΒΟΑΚ, ο κ. Καραμανλής δεν ήταν σε θέση να πει κάτι συγκεκριμένο παρά μόνο ότι θα γίνουν το συντομότερο δυνατόν.
Πόσο σύντομα άραγε; Όσο σύντομα θα τεθεί το βέτο στη Βόρεια Μακεδονία ή ακόμα πιο σύντομα;

Τι δήλωσε ο Κ. Καραμανλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Θα παίξουµε, αν χρειαστεί, το χαρτί του βέτο» για τη Βόρεια Μακεδονία, τόνισε νωρίτερα σήμερα στα «Π» ο υπουργός Υποδοµών και Μεταφορών, Κώστας Καραµανλής.

«Οσο και αν προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο ο ΣΥΡΙΖΑ, η δική µας θέση είναι σταθερή: ∆εν θα υπογράφαµε ποτέ τη Συµφωνία των Πρεσπών. Τη θεωρούµε εθνικά επιβλαβή, για να µην πω καταστροφική, γι’ αυτό και κάναµε ό,τι µπορούσαµε για να µην ψηφιστεί. Και τώρα θα κάνουµε τα πάντα για να απαλυνθούν ορισµένες από τις επιπτώσεις της, να προστατευτούν ιδίως τα εµπορικά σήµατα επιχειρήσεων της Μακεδονίας και, βέβαια, να παίξουµε σωστά -αν χρειαστεί- το χαρτί του βέτο στην ένταξη των γειτόνων στην Ε.Ε. Είναι ο πιο ισχυρός µοχλός πίεσης που έχουµε αυτή τη στιγµή και να είναι όλοι βέβαιοι ότι δεν θα τον αφήσουµε αναξιοποίητο.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)