to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Συγκρίνοντας τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ

"Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, Η ΝΔ αποδομεί, σε πολύ σύντομο χρόνο, το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που επιτεύχθηκε μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες μνημονίου, έργο με τη ματιά της στραμμένα στους ποιο ευάλωτους και στη μεσαία τάξη της κοινωνίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα τους όρους μιας δίκαιης για τους πολλούς ανάπτυξη που θα είναι ταυτόχρονα βιώσιμη".


"Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, Η ΝΔ προσπαθεί να αποδομήσει, σε πολύ σύντομο χρόνο, το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ένα έργο που επιτεύχθηκε μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες μνημονίου και παρόλα αυτά η ματιά της ήταν στραμμένη στους ποιο ευάλωτους, προκειμένου να βγάλει τη κοινωνία από την ανθρωπιστική κρίση, για να μη ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που βουτούσαν σε κάδους για να βρουν κάτι φαγώσιμο. Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε ταυτόχρονα τους όρους μιας δίκαιης για τους πολλούς ανάπτυξη που θα είναι ταυτόχρονα βιώσιμη, με σεβασμό στο Περιβάλλον. Ήταν η κυβέρνηση που έβγαλε τη χώρα τις μέγγενες του μνημονίου με όρθιο το κεφάλι και με αξιοπρέπεια.

Επί ΣΥΡΙΖΑ είδαμε να μειώνεται η ανεργία από το εφιαλτικό ύψος του 28% και τη μείωσε μέσα σε 4 χρόνια πάνω από 11 εκατοστιαίες μονάδες, που σημείωσε ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπέρασαν το 2%, που κατεγράφησαν επενδύσεις μετά από μια 15ετία ύφεσης και στασιμότητας, που άφησε γεμάτα τα ταμεία προικοδοτώντας τη σημερινή κυβέρνηση με 37 δισ. , που επανάφερε την εμπιστοσύνη για τη χώρα μας στο διεθνή χώρο. Η κυβέρνηση της ΝΔ, όλα αυτά τα βρήκε έτοιμα και χωρίς μνημόνιο. Όμως η ιδεολογική και πολιτική νεοφιλελεύθερης αντίληψης της και εξυπηρέτησης συμφερόντων την οδηγούν σε μια έντονη ταξική, υπέρ των λίγων και των κρατικοδίαιτων, να υιοθετεί και να εφαρμόζει πολιτικές των γερακιών του ΣΕΒ και ΔΝΤ. Θέλει ανάπτυξη για τους λίγους, με καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων και της προστασίας του Περιβάλλοντος. Ο παρακάτω συγκριτικός πίνακας, όσον αφορά τα οικονομικά πεπραγμένα, δείχνει αυτόν τον προσανατολισμό και εξάρτηση. Τα συμπεράσματα είναι εύκολα!"

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)