to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:26 | 20.09.2019

Πολιτική

«Σφουγγαρίζει» τις δηλώσεις του για το «απαράδεκτα φθηνό νερό» ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Όπισθεν ολοταχώς από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, που εμφανίστηκε σε δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Πέμπτης για να «μπαλώσει» κάπως τις εντυπώσεις από την αποστροφή του κατά τη διάρκεια συζήτησης σε επιτροπή της Βουλής για το «απαράδεκτα φθηνό νερό». Αλλά με τις διατυπώσεις περί «τιμής-φόβητρο» (απέναντι στη «σπατάλη»), μάλλον τα έκανε χειρότερα... - «Δεν πείθει η εξήγηση ότι είναι γκαφατζής», το σχόλιο του Δημ. Παπαδημούλη


«Απαράδεκτα φθηνό» έβρισκε το νερό για τους πολίτες στη χώρα μας ο πρώην δημοσιογράφος του Σκάι και νυν βουλευτής της Ν.Δ., Μπάμπης Παπαδημητρίου, χθες, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Επιτροπή Υδάτινων Πόρων της Βουλής. Προκάλεσε έτσι τόσο την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης («Μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό. Παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις», ανέφερε ενδεικτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ) όσο και πλήθος αρνητικών αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.

Κατόπιν τούτων, ο βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε σε βραδινό δελτίο ειδήσεων (του Ν. Χατζηνικολάου, στον ΑΝΤ1) επιχειρώντας να απαλύνει τις εντυπώσεις. Ετσι, αφού διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών στην  ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ κ.λπ.», άρχισε να αγορεύει για την σπατάλη του νερού, επαναφέροντας ωστόσο το θέμα «της τιμής ως φόβητρο (για τη σπατάλη), και πρέπει «να λειτουργήσει ως τέτοιο» - μάλλον τα έκανε χειρότερα, παρά τις διαβεβαιώσεις που συνέχισε να δίνει αμέσως μετά ότι «δεν είναι λαγός για αυξήσεις στο νερό»

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Μπ. Παπαδημητρίου στον ΑΝΤ1

«Δεν πείθει η εξήγηση ότι είναι γκαφατζής»

«Η κυβέρνηση της ΝΔ έκανε αμέσως αύξηση στο ηλεκτρικό ρεύμα», παρατηρεί σχετικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης, προσθέτοντας: «Τώρα, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην "βαρύ πυροβολικό" του ΣΚΑΙ, βρίσκει ότι "το νερό είναι πολύ φτηνό"! Η εξήγηση ότι είναι γκαφατζής, δεν πείθει. Κρίνοντας από παλαιότερες δηλώσεις του, είναι μάλλον μαρτυριάρης κ "λαγός"»!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)