to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:38 | 16.09.2019

Πολιτική

Γ. Γιαννούλης: Το δόγμα του «κλέψε την ψήφο όπως μπορείς και μετά βλέπουμε» εφαρμόζει η ΝΔ (ηχητικό)

Πλήρη αναντιστοιχία λόγων και έργων στην κυβέρνηση Μητσοτάκη καταλογίζει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον 105,5 Στο Κόκκινο


Για τη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη, που αποδεικνύεται πεδίο άσκησης αντοχών αναντιστοιχίας έργων και πράξεων, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο 105,5” ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, “παρατηρητή - αυτοκράτορα” καθώς σε “αυτό παραπέμπει η στάση του”, ενώ σημείωσε ότι στους πολίτες φτάνει αλλοιωμένη η πληροφόρηση.

Ο Χρήστος Γιαννούλης υπογράμμισε ότι: “Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, αποφάσισαν να ξεδιπλωθεί η πολιτική τους στη Θεσσαλονίκη, με χαρακτηριστικό της ωστόσο -όπως φάνηκε- την πλήρη αναντιστοιχία λόγων και έργων. Στη Θεσσαλονίκη βρήκαν πεδίο δράσης οι παλαιού τύπου Μαυρογιαλούροι, της λογικής “κλέψε την ψήφο με όποιο τρόπο μπορείς και μετά βλέπουμε τι κάνουμε”. Το είδαμε στο θέμα του Μετρό, αλλά και στα οικονομικά μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τη ΔΕΘ, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα διακήρυττε η Νέα Δημοκρατία μέχρι τις 7 Ιουλίου.”

Πρόσθεσε επίσης πως “εάν κάτι “πονούσε” τη μεσαία τάξη η προκαταβολή του φόρου για την επόμενη χρονιά στο 100%. Αυτήν την προκαταβολή ο “κακός” και “ανίκανος” ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασίσει να τη μειώσει σε 50%. Η “καλή” και “φιλεύσπλαχνη” κυβέρνηση Μητσοτάκη, με προσθήκη ΛΑ.Ο.Σ. και ολίγη από ΕΠΕΝ, αποφάσισε να παραμείνει στο 100%. Οι δε πομπωδώς διατυπωμένες ελαφρύνσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, να είναι μείωση 1% το χρόνο, 4% στην τετραετία.”

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δε λέει ότι καταστρέφεται η χώρα. Λέμε ότι ακολουθείται ένα υπόδειγμα πολιτικής που με τα έτοιμα λεφτά, με την “αφάγωτη προίκα”, οι ηθικοί αυτουργοί της καταστροφής της χώρας μπορεί να την επαναφέρουν στο ίδιο στάδιο. Αυτό θα αποτραπεί από το ισχυρό 32% που βαίνει συνεχώς αυξανόμενο.”

Αναφορικά με τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ότι: “εμείς δε θα “πουλήσουμε” ποτέ πατρίδα και πατριδοκαπηλία για να διεκδικήσουμε την εξουσία. Κάποιοι το έκαναν. Καλωσορίζουμε λοιπόν και χαιρόμαστε πραγματικά να υπάρχουν φωνές στη Νέα Δημοκρατία που, έστω εκ των υστέρων, αναγνωρίζουν το αυτονόητο.”

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)