to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ξεκινά η προετοιμασία για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ

Διαδοχικές συναντήσεις με τους τομεάρχες ξεκινά από σήμερα, Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψής του στη ΔΕΘ στις 14-15 Σεπτεμβρίου


Διαδοχικές συναντήσεις με τους τομεάρχες ξεκινά από σήμερα ο Αλ. Τσίπρας στην Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επίσκεψής του στη ΔΕΘ στις 14-15 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ για δεύτερη φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραστεί στο συνέδριο με θέμα «Intelligence», που διοργανώνει το ίδρυμα Ambrosetti στο Κόμο της Ιταλίας το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Εκεί θα μιλήσει στο ίδιο τραπέζι με τους Φρανς Τίμερμανς, Ρομάνο Πρόντι, Ενρίκο Λέτα και Μάριο Μόντι για τον μετασχηματισμό της Ε.Ε. Πρόκειται για ένα συνέδριο που παρευρίσκονται πολιτικοί, υψηλόβαθμοι οικονομικοί, τραπεζικοί και επενδυτικοί παράγοντες.

Στην ίδια διοργάνωση είχε βρεθεί ο Αλ. Τσίπρας το 2014, λίγες μήνες πριν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, τον Ιανουάριο του 2015. Η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο συνέδριο είναι η πρώτη από σειρά συναντήσεων και επαφών που θα έχει ο Αλ. Τσίπρας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ενισχυμένη αντιπολιτευτική στρατηγική

«Οι περσινές εξαγγελίες Τσίπρα για μέτρα ελάφρυνσης υλοποιήθηκαν μέχρι κεραίας. Αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι εξαγγελίες του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και κατά πόσο θα υλοποιηθούν. Πολύ σημαντική θα είναι και η κατάθεση του προϋπολογισμού για το 2020, που θα κρίνει πώς θα καταφέρει ο κ. Μητσοτάκης να ικανοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις», δήλωσε στο Πρακτορείο FM ο Αλ. Χαρίτσης.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε πως η κυβέρνηση έκανε πίσω στο θέμα των πλεονασμάτων, ενώ τόνισε πως η Ν.Δ.στο προσφυγικό «πληρώνει έναν ακραίο εθνολαïκισμό, τον οποίο η ίδια δημιούργησε, καλλιέργησε και τροφοδότησε όλα τα προηγούμενα χρόνια.». Χαρακτήρισε δε πράξη αυθαιρεσίας και αυταρχισμού την τοποθέτηση του Π. Κοντολέοντα στη διοίκηση της ΕΥΠ.

«Η κυβέρνηση απέδειξε ότι όλα όσα είχαμε επισημάνει προεκλογικά για τον τρόπο με το οποίο σκοπεύει να κυβερνήσει ο κ. Μητσοτάκης αλλά και όλα όσα είχαμε πει ως προς τις κατευθύνσεις και την αντιθεσμική λογική την οποία σκέφτεται να ακολουθήσει ήταν απολύτως πραγματικά», σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος στον Real FM. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως κάνει όλα τα χατίρια και ικανοποιεί όλα τα αιτήματα του ΣΕΒ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)