to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:37 | 27.08.2019

Κοινωνία

Λουτρά Αλεξανδρούπολης: Πολύνεκρο τροχαίο με θύματα μετανάστες - Δύο συλλήψεις

Στους έξι ανήλθε ο αριθμός των νεκρών


Στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας τους 16 άνδρες, ηλικίας 20-30 ετών, με το όχημα το οποίο ανετράπη απόψε έξω από την Αλεξανδρούπολη, προχώρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά το θανατηφόρο τροχαίο, οι αστυνομικές αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες, που επιχείρησαν ανεπιτυχώς να απομακρυνθούν από το σημείο του δυστυχήματος πεζή, διαπιστώθηκε κατά την εξέτασή τους στο νοσοκομείο ότι φέρουν ελαφρά τραύματα από την ανατροπή του οχήματος, λόγω της οποίας έξι άνδρες έχασαν τη ζωή τους, επτά νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι (με τους δύο εξ αυτών να διατρέχουν κίνδυνο ζωής), σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Δημήτρης Αδαμίδης.

Στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Έβρου στην Αλεξανδρούπολη εξακολουθούν να νοσηλεύονται οι δέκα μετανάστες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανατροπής οχήματος στην περιοχή των Λουτρών.

   Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης, συνεχίζονται οι ιατρικές εξετάσεις, με την πλειονότητα των τραυματιών να παρακολουθούνται στη χειρουργική κλινική και λιγότεροι στην ορθοπεδική, ενώ δεν έχει επιδεινωθεί περαιτέρω η κατάσταση υγείας των δύο σοβαρότερα τραυματισμένων, ο ένας εκ των οποίων εισήχθη από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)